Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ (TAKI TSAN & ISVOMAN)


Τιγρέ Σποράκια (Taki Tsan & Isvoman) - Μασκέ Πάρτυ @ Κύτταρο Live, Αθήνα
06/03/2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ (TAKI TSAN & ISVOMAN)
MASKE PARTY – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ CD “ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ’’

Συμμετέχουν οι DF

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

"Τιγρέ Σποράκια"

Τα "Τιγρέ Σποράκια", δημιουργήθηκαν πριν 10 περίπου χρόνια, από τους leaders των ΖΝ& Άλφα Γάμα, δύο από τα σημαντικότερα crew της ελληνικής hip hop σκηνής, που παρά τη διάλυσή τους ο μύθος τους εξακολουθεί να ζαλίζει τους ακροατές.
Ο λόγος για τον Taki Tsan και τον Εισβολέα.
Η μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους έχει φέρει πολλά solo album και συνεργασίες από την εγχώρια αλλά και εκτός Ελλάδος σκηνή, με πρωτόγνωρες πωλήσεις για τα ελληνικά hip hop δεδομένα (ιδιαίτερα της εποχής εκείνης, που δεν ήταν τόσο διαδεδομένη η κουλτούρα).
Στις αρχές του 2011, επέστρεψαν δυναμικά στα παλιά γνώριμα λημέρια, με ένα ιστορικό πλέον live διήμερο στη σκηνή του Κυττάρου και το κοινό των "Τιγρέ", που εδώ και χρόνια υπομονετικά περίμενε την επανένωση του συγκροτήματος, ξέσπασε πανηγυρικά…
Με αυτή την αφετηρία λοιπόν, συνεχίζουν και επανέρχονται στο Κύτταρο για μια και μοναδική εμφάνιση, με μια πολλά υποσχόμενη μπάντα,
"Τιγρέ Σποράκια The Band",
με funky στοιχεία, νέα πρόσωπα αλλά και πολλούς καλούς συνήθεις ύποπτους του χώρου, καλλιτέχνες που σαν μονάδες έχουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία της κουλτούρας.
Με ολοκαίνουργιο CD στις αποσκευές τους «Όνομα και πράγμα» και ύφος ΜΑΣΚΕ
σας προσκαλούν στο πιο ξέφρενο πάρτυ της πόλης …για να θυμούνται οι παλιοί και να.. χορεύουν οι νέοι…

..μαζί τους θα είναι και οι D.F, με το καινούργιο τους album DiFrango ένα πρωτόγνωρο άκουσμα hip hop μουσικής με ενισχυμένο το στοιχείο της reggae, της jazz και της funk..

Ηπείρου 48 & Αχαρνών/επικοινωνία: 210 8224134/ www.kyttarolive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: