Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Οι Locomondo επιστρέφουν στο Κύτταρο!


Locomondo @ Κύτταρο Live, Αθήνα
03/12/2009

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

LOCOMONDO

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €

Οι Locomondo επιστρέφουν στο Κύτταρο!

Το γνωστό συγκρότημα, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστρέφει στη σκηνή του Κύτταρο Live έχοντας στις αποσκευές του ένα διπλό LIVE CD που θα κυκλοφορήσει 18 Νοεμβρίου 2009.
Το Locomondo Live περιέχει ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια του συγκροτήματος απ’ τις συναυλίες τους την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αγαπημένες διασκευές.
Το διπλό live cd των Locomondo εκτός από τραγούδια δισκογραφημένα περιέχει και αρκετά αδισκογράφητα -καινούργια και παλιά- που όλοι τα έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και χορέψει στις συναυλίες τους.
Tραγούδια όπως «Το μαγικό χαλί», το οργανικό “Balkan Orgy”, «Χέρια σαν κι αυτά», που μαζί με τις διασκευές των τραγουδιών του Bob Marley (Redemption Song), Manu Chao (Mala Vida), Jovanotti (L' ombelico del mondo) και άλλων τραγουδοποιών της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, μεταφέρουν κάτι από την ενέργεια και τη μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων των Locomondo.


Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 οι Locomondo θα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο στο Κύτταρο και θα παρουσιάσουν το διπλό live cd στο κοινό μαζί με το καινούργιο οπτικό υλικό που μάζεψαν από την τελευταία τους περιοδεία.

Μ’ αυτή την συναυλία-παρουσίαση του δίσκου ξεκινάει στο Κύτταρο ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων του συγκροτήματος για τη νέα χρονιά.

KYTTAΡΟ LIVE
Αχαρνών 48 & Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: