Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Vavoura Band, Ανάπλους, Έμμονο Γκρίζο @ Κύτταρο Live, Αθήνα
22/12/2009

ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Youth For Human Rights presents:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

Δ.ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ - Γ. ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ - VAVOURA BAND – ΑΝΑΠΛΟΥΣ - ΕΜΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟ


Η «Νεολαία υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διεθνώς, το Κύτταρο, εκλεκτοί καλλιτέχνες και όλοι εσείς που δεν στρέφετε το βλέμμα αλλού όταν ..βολεύει, στις 22 του Δεκέμβρη δίνουμε το παρών σε ένα live happening που είναι κάτι περισσότερο από μια συναυλία…

Υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτό τον πλανήτη και στη χώρα μας που όχι μόνο δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, αλλά δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν δικαιώματα..

Ο οργανισμός μας, είναι διεθνής και εδώ και τρία χρόνια έχουμε ξεκινήσει δραστηριότητα και στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η προώθηση, διάδοση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η εκπαίδευση των ανθρώπων και ειδικά της νεολαίας στην εφαρμογή της.

Ο στόχος μας είναι
- Η εξάλειψη φαινόμενων ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σημειώνει αύξηση στην ελληνική κοινωνία και πλήττει κυρίως παιδιά.
- Επίσης η εξάλειψη οποιωνδήποτε φαινομένων ρατσισμού και ανισότητας στην οικογένεια, στην εργασία αλλά και σε οποιοδήποτε κομμάτι της κοινωνικής ζωής.

Υποστηρικτές του οργανισμού μας είναι άτομα, εθελοντές, οργανισμοί, επιχειρήσεις, στη βάση της ελεύθερης αποδοχής και προώθησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μόνο ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων.



ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: