Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Φεστιβάλ 2ης Γενιάς Μεταναστών @ Τεχνόπολις, Αθήνα
15/11/2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Διήμερο διεθνές φεστιβάλ της 2ης γενιάς μεταναστών με τίτλο “talking about MY GENERATION” διοργανώνει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ANCE (Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων Αθήνας για την υποστήριξη των λιγότερο ευνοημένων) με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2009 (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100 Γκάζι).
Με στόχο την ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού για το πρόβλημα ένταξης της δεύτερης γενιάς μεταναστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και τη συμμετοχή μη κυβερνητικών οργανώσεων, καλλιτεχνών και μεταναστών 2ης γενιάς από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Αίγυπτο, Παλαιστίνη και Ιορδανία, το διήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες, θέατρο, προβολές, συζητήσεις, εκθέσεις, εργαστήρια τέχνης, animation και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.
Συμμετέχουν οι: Apurimac, Χαρούλης, Haig Yazdjian, “Ιστορίες για κρουστά” με τον Βασίλη Βασιλάτο, MC Yinca, Te ver8et, Project 37, κ.α.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “2η γενιά μεταναστών: Πολίτες χωρίς Δικαιώματα” που υλοποιείται από την ΜΚΟ ANCE με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ιδρύματος Anna Lindh για τον διαπολιτισμικό διάλογο.

Ώρες λειτουργίας: 16.00 – 24.00
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: www.ance-hellas.org, 210-8215343 & 210-8215044

Δεν υπάρχουν σχόλια: