Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασιλική Καρακώστα


Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασιλική Καρακώστα @ Grand Resort Λαγονήσι, Αθήνα
21/08/2009

Καμιά φορά η έξοδος δεν βρίσκεται στην ευθεία. Καμιά φορά η έξοδος βρίσκεται στη στροφή. Εκεί θα περιμένει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στη Στροφή, όπως βάφτισε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα.

Πρόκειται για μια πολύχρωμη μουσική παράσταση, ένα live πάρτυ για όλες τις ηλικίες στο οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας.Επιπλέον, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συστήνει τραγούδια από το νέο του album «Στροφή» το οποίο σηματοδοτεί μια πραγματική στροφή σε έναν σύγχρονο ροκ ήχο και με ανεβασμένη διάθεση, μια καλοκουρδισμένη μπάντα κι ένα εκπληκτικό ντουέτο πνευστών υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές βραδιές.

Ξεχωριστή η συμμετοχή της Βασιλικής Καρακώστα, η οποία εκτός από μόνιμη συνεργάτιδα του Νίκου Πορτοκάλογλου, είχε την χαρά μέσα στην χρονιά που πέρασε να κυκλοφορήσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σβούρα» σε τραγούδια και παραγωγή του ίδιου.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Βασιλική Καρακώστα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μας υπόσχονται συναυλίες - έκπληξη, βραδιές γεμάτες χρώμα, ρυθμό και ενέργεια.


Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Βασιλική Καρακώστα επί σκηνής συνοδεύουν με ύφος ηλεκτρικό και αέρα ανανέωσης οι μουσικοί:
Τάσος Φωτίου και Αντώνης Ανδρέου στα πνευστά
Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο και τα φωνητικά
Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και τα κρουστά
Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, το ακορντεόν και τα φωνητικά
Ηχοληψία: Δημήτρης Δημόπουλος, Γιώργος Κατσιάνος
Σχεδιασμών Φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
Χειρισμός Φωτισμών: Μελίνα Ζερβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: