Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Δραμαμίνη


Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Δραμαμίνη @ Πλ. Αγίου Γεωργίου, Αθήνα
31/08/2009

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ – ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ

ΤΑΥΡΟΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και το συγκρότημα Δραμαμίνη ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική συναυλία στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Μανώλης, Στάθης και Δραμαμίνη έβαλαν στο μίξερ το δικό τους προσωπικό υλικό, αγαπημένα τους τραγούδια, μουσικές εμμονές, αναπάντεχες διασκευές και πολύ ανεβασμένη διάθεση, για να δημιουργήσουν ένα νεανικό πρόγραμμα ηλεκτρικό και συνάμα ευαίσθητο.

Με τις κιθάρες τους ο Μανώλης και οι Δραμαμίνη και το πιάνο του ο Στάθης γεφυρώνουν τρεις διαφορετικές γενιές σύγχρονης τραγουδοποιίας. Με τις φωνές τους μοιράζονται τραγούδια, ανταλλάσσουν επιρροές, δημιουργούν κοινές μουσικές εικόνες και φωτίζουν αναπάντεχα τραγούδια με διαφορετικά χρώματα. Για πάνω από δύο ώρες τους βρίσκουμε να ισορροπούν στην σκηνή ανάμεσα στα ελληνικά στοιχεία και τα ξένα, ανάμεσα σε ακουστικές μπαλάντες και ροκ παρεκτροπές, στην folk παράδοση και στον λυρισμό του αστικού τραγουδιού.

Ο Μανώλης Φάμελλος συστήνεται με το cd ‘’Η Ψυχή του Πάρτυ’’ με το ‘’Σε Περίμενα’’ και το ‘’Γκομενάκι’’ που ήδη έχουν ξεχωρίσει, μας ταξιδέυει στο παρελθόν, και μας θυμίζει πως ‘’Η Ευτυχία είναι Αυτό..’’, ότι ‘’Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι’’ πέρασε αλλά θα ξανάρθει και μας κρατάει καλά φυλαγμένα τα ‘’Μικρά Γαλάζια Μυστικά’’ του.

Ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει το νέο του προσωπικό album με τίτλο ‘’Η αγάπη στο Τέλος’’, και προτίθεται να μας ταξιδέψει σε αυτήν. Συντροφιά θα του κρατάει ‘’Ο Κανέλλος’’ , και αν πείσει με το ‘’Συγχώρεσέ με’’ , θα προλάβει να πετάξει με το ‘’Βιαστικό Πουλί του Νότου’’.

Πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι σε αυτήν του την προσπάθεια, το συγκρότημα «Δραμαμίνη» τρία νέα παιδιά από τη Δράμα που έχουν ήδη ένα εντυπωσιακό πρώτο άλμπουμ στις αποσκευές τους.

Την μοναδική τους παρέα συμπληρώνει μια εξαιρετική μπάντα με νεανικό ενθουσιασμό και διάθεση.



Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: