Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

2ο Athens Hip Hop Festival


2ο Athens Hip Hop Festival @ Τεχνόπολις, Αθήνα
05/09/2009

2nd ATHENS HIP HOP FESTIVAL
ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το Athens Hip Hop Festival για δεύτερη φορά θα συγκεντρώσει τις σημαντικότερες δυνάμεις του είδους, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πραύλειος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 17.00 το απόγευμα. Το πιο δυναμικό live της νεανικής μουσικής επανέρχεται και ετοιμάζεται να δώσει το πιο δυναμικό παρών αναμιγνύοντας τη μουσική των πάρτυ του δρόμου με το εκρηκτικό ταπεραμέντο των καλύτερων ομάδων breakdance.
Οι «Αρτέμης-Ευθύμης» με το δυναμικό ήχο και τον στέρεο στίχο, τα «Βόρεια Αστέρια» από τη Θεσσαλονίκη, ο καθαρόαιμος ράπερ «Μηδενιστής», ο πρώην και νυν ΖΝ («Ζωντανοί Νεκροί») «Τάκι Τσαν», ο ανανεωμένος «Εισβολέας», οι μοναδικοί Beatboxers «Word of Mouth» με την «Sugahspank!», οι «Warriorz», οι «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και ο πιο αναγνωρισμένος επί σειρά ετών «Dj The Boy», θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα εφτάωρο non stop ξέφρενο αυθεντικό hip hop πάρτι.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης και το Battle of Athens ’09. Πρόκειται για τον απόλυτο breakdance διαγωνισμό, στον οποίο θα αναμετρηθούν οι 8 καλύτερες ομάδες breakdance της Ελλάδας, με κριτές τρία από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής αυτόυ του χορευτικού είδους. Κάθε «μάχη» θα διαρκέσει 8 λεπτά. Οι 8 ομάδες θα «διασταυρώσουν» τις χορευτικές τους εμπνεύσεις αρχικά στα προκριματικά. Στη συνέχεια οι 4 καλύτερες θα δοκιμάσουν ξανά τις ικανότητές τους στα ημιτελικά. Και τέλος, στον 12λεπτο τελικό οι finalist θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης, για τον τίτλο του νικητή. Οι θεατές θα απολαύσουν το πιο εντυπωσιακό breakdance τελετουργικό για το οποίο οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται μήνες και φυσικά δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις αντίστοιχες ομάδες του εξωτερικού.

Τιμή Εισιτηρίου: 20 προπώληση, 25 ταμείο
Προπώληση : Metropolis, Public, Fnac, Hip Hop Shop.
Πληροφορίες: www.athenshiphopfestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: