Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Β. Παπακωνσταντίνου & Λ. Μαχαιρίτσας 20 Ιουνίου Θέατρο Πέτρας



Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Θέατρο Πέτρας Πετρούπολη

Μεγάλη Προσφορά έως 20η Μαΐου:

Αγοράζετε τα εισιτήριά σας στην εκπτωτική τιμή των 10 ευρώ!

Συναίσθημα, μέθεξη, σύμπνοια, έκρηξη. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα μαγικά συστατικά της σύμπραξης αυτών των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών επί σκηνής. Ο Βασίλης κι ο Λαυρέντης. Αρκούν μόνο τα μικρά τους ονόματα, ώστε να καταλάβουν όλοι για ποιούς μιλάμε. Μοναδικοί στην τέχνη τους, μοναδική η προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι, όλα αυτά τα χρόνια. Μοναδική θα είναι και η βραδιά που θα μοιραστούν τη σκηνή στο Θέατρο Πέτρας στις 20 Ιουνίου 2018.

Τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες ενώνουν πολλά: δίσκοι, τραγούδια, εμφανίσεις, παρέες. Στη μακρόχρονη πορεία τους μας έχουν χαρίσει ξεχωριστές στιγμές και έντονα συναισθήματα. Το μυστικό της πετυχημένης συνταγής τους: η μακρόχρονη φιλία που τους ενώνει και τους χαρίζει αυτή την οικειότητα και άνεση στη σκηνή.

Η κοινή βραδιά τους στο Θέατρο Πέτρας Πετρούπολης θα είναι μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε «Χρόνια Πολλά» στον Βασίλη, που έχει εκείνο το βράδυ τα γενέθλιά του. Τον αειθαλή Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία που κλείνει φέτος 45 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του και να ταξιδέψουμε με τον αγαπημένο Λαυρέντη και τον Μικρό του «Τιτανικό» στο «Νότο» και σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί τους θα είναι και η Μιρέλα Πάχου, στην πιο ώριμη και δημιουργική της φάση, η οποία θα δώσει το στίγμα της με τη φρεσκάδα της και φυσικά… το ακορντεόν της και ο Ιταλός ταλαντούχος κιθαρίστας Steve Tesser που συμπράττει με άποψη & καθαρότητα στο μουσικό του λόγο

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018. Βασίλης και Λαυρέντης μαζί στη σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: