Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Onyx & Snak The Ripper Opening : 6ARIA 5 Μαΐου Gagarin 205 Live Music Space




Οταν μιλάμε για εκρηκτική συναυλιακή παρουσία και ένα από τα πιο δυνατά ντουέτα στην ιστορία αυτομάτως το μυαλό πάει στους θρυλικούς Onyx!

Ένα μυθικό συγκρότημα από το Queens που από το 1993 μετρά αδιάλειπτα παρουσία μέσω πλατινένιων δίσκων, παγκόσμιων sold out live εμφανίσεων και μια σχεδόν παράλληλη κινηματογραφική και τηλεοπτική επιτυχία των μελών του Fredro Starr & Sticky Fingaz!
Το ντεμπούτο τους, με το 2 φορές πλατινένιο Bacdafucup το 1993, θεωρείται ένας από τους 100 κορυφαίους δίσκους και φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από τη κυκλοφορία του. Μαζί με την κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ Black Rock τους δίνει το έναυσμα για να το γιορτάσουν με τους οπαδούς τους σε ολόκληρο το κόσμο με μια μοναδική περιοδεία!
Στην Ελλάδα θα είναι κόντα μας για μια και μοναδική εμφάνιση για πρώτη φορά στο αγαπημένο Gagarin στις 5 Μαίου με κομμάτια από όλη τη δισκογραφική ιστορία τους και φυσικά απο τη πιο φρέσκια τους δουλειά.
Let the boys be boys!!

Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι για την συναυλία στην Ελλάδα και η συμμετοχή του αγαπημένου μας Snak The Ripper!
Τα λόγια είναι περιττα για τον θεότρελο Καναδό που το τελευταίο καιρό πάει από το καλό στο καλύτερο και η κάθε δισκογραφική κυκλοφορία του ξεπερνά κάθε προηγούμενη.
Γεμάτη εκπλήξεις η εμφάνιση του θα δώσει πραγματικά άλλο τόνο στο επετειακό λάιβ!

Ας πάρουμε βαθιές ανάσες να ξεκουραστούμε αρκετά πριν, ώστε να αντέξουμε στην εκρηκτικότητα και στις τεράστιες ποσότητες ενέργειας που θα μας μεταδώσουν!

Την επετειακή συναυλία στην Αθήνα να ανοίξουν τα 6ARIA ένα συγκροτήμα απο Λαμπρινή-Γαλάτσι που βρίσκονται στην δημιουργία του 13ου τους album με τίτλο clasSIX 3/6. Έχοντας πάνω από 80 live shows σε όλη την Ελλάδα το 2018 είναι έτοιμοι για μια ακόμα πιο δυνατή χρονιά με επόμενο βήμα ένα video clip ανεβάζοντας την εικόνα τους στο επίπεδο του ήχου τους.Το crew αποτελείται από τους Mr.Emor , Αναιδή , Axel , D.Jason.
Μαζί τους στο λάιβ θα βρίσκεται ο Dj JUNK33 από STATE OF DA BOOM.

Δεν υπάρχουν σχόλια: