Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Soul destiny feat Dtaeys »Oι γκρεμοί της Λησμονιάς»

https://www.youtube.com/watch?v=hDMFtGpTAyI








Oι Soul destiny με τον Dtaeys δίνουν ακόμα ένα δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο»Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει»με τίτλο»

Οι Γκρεμοί της Λησμονιάς»…ένα υπέροχο hip hop κομμάτι που πειράζει με το γνωστό μελοδραματικο ύφος της μπάντας το μοναδικό»Έπεφτε Βαθιά Σιωπή»του Γιάννη Πουλοπουλου.

Το τραγούδι είναι ενα (remix cover) που αφιερώνεται στους 3 μεγάλους δημιουργούς τους Μυθικούς Γιάννη Πουλοπουλο,Μιμη Πλεσσα.Λευτερη Παπαδοπουλο που δείχνει τελικά οτι η Μουσική ενώνει δημιουργικά με ηχοχρώματα σύγχρονα και νεανικά.

Παρουσίαση-στίχοι Dtaeys,Πουλιος Παναγιώτης Mix Master Dtaeys Η ηχογράφηση στο στούντιο End productions ηχοληψία Dtaeys Παραγωγή Sfs

Στο δίσκο συμμετέχουν οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

Βιογραφικο

Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από αλλα γκρουπ. Tο 2014 το σχήμα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο- τον Ιωσήφ Λιάκο και τον Παναγιώτη Διαμαντη. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματικη ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της hip hop μουσικής.
Eκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΎΡΙΝΑ ΛΌΓΙΑ» στο Ραδιο ΘΗΒΑ 97.5 , έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό hip hop με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ»που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΉ ΕΚΔΟΤΙΚΉ Α.Ε.
Το Νέο κύμα παίζει τον ρόλο του στο project αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η Θρυλική Πόπη Αστεριαδη
Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρουν το ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο «ΑΛΙΣΑΧΝΗ» και το πλήρες Άλμπουμ τους κυκλοφορεί 30 Μαρτιου του 2018, με τίτλο «σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει»
Επίσης στην τελική μορφή του άλμπουμ υπάρχουν επανεκτελεσεις του Γιάννη Πουλοπουλου, Καιτης Χωματα.
Τα ονόματα με τις συμμετοχές είναι αρκετά και είναι τα εξής οι Πόπη Αστεριαδη,Σοφία Παπαζογλου,Γιώργος Σταυρακακης,Γιαννης Λεκοπουλος,Νονα Βουδουρη, ηθοποιός Aνδρομάχη Μαρκοπουλου,Αρετή Κοκκινου,Καλλιόπη Βασιλειου,Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες),Pol,Rolb,Χάρης Παπανικολαου.

Με την δικιά τους ιστορία στο χώρο του hip hop έφεραν την μουσική σε μεγαλύτερα ακροατήρια αφού η επιτυχία τους με τις 2 τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειες το 2013 με τίτλο ‘’Αλισαχνη’’ το 2017 Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει ‘’έκαναν νεότερα ακροατήρια να μάθουν τον Σεφερη,την Καιτη Χωματα,τον Λακη Παππα κτλ..Η νέα τους δουλειά μέσω Fm Records φέρνει στο στούντιο Βικτωρία Ταγκουλη,Σαββερια Μαργιολα,Παναγιώτη Λαλεζα,Νίκο Πορτοκαλογλου,Γιάννη Σπανο και Μίμη Πλεσσα κτλ..Με συναυλίες μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα-Ενδελέχεια-Πλιάτσικα,Κωστή Μαραβεγια,Αγγελική Τουμπανακη-Active Member-Θάνο Ανεστοπουλο κτλ…εχουν την δικιά τους πορεία με μοναδικό ηχόχρωμα .






links official

Soul Destiny melodramatic hip hop Official

Souldestinyofficial

Soul Destiny | Listen and Stream Free Music, Albums, New Releases, Photos, Videos

Δεν υπάρχουν σχόλια: