Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κ. ΒΗΤΑ Live 25 Ιαν - 1 Φεβ Six D.O.G.S






Για δύο συναπτές Πέμπτες, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην σκηνή του six d.o.g.s φέρνοντας μαζί του τα ηλεκτρονικά του τοπία, την ακουστική του ευαισθησία και καινούργιο υλικό.

Οι δύο πρώτες πρώτες - sold out - εμφανίσεις του Κωνσταντίνου αρχές του 2017 στον ίδιο χώρο αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην αλληλεπίδραση του με ένα απόλυτα αφοσιωμένο κοινό και αναμνήσεις από πολύ φορτισμένες συναισθηματικά βραδιές.

Στο ξεκίνημα του 2018, το εγχείρημα επαναλαμβάνεται με την ίδια προσμονή για δύο ακόμη έντονα live. Αυτή την φορά το ραντεβού για το ταξίδι στα θραύσματα, τις αποσπασματικές εικόνες και τους βιομηχανικούς ρυθμούς, που με άξονα την ποίηση και τα τραγούδια του δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Βήτα είναι για την Πέμπτη 25 Γενάρη και την Πέμπτη 1 Φλεβάρη.

Η αγάπη του Κ.Βήτα για την hip hop και την ηλεκτρονική μουσική τον έκανε να δημιουργήσει τους Στέρεο Νόβα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Από τότε μέχρι και σήμερα πειραματίστηκε με τον ηλεκτροακουστικό ήχο και τα άλμπουμ του βρήκαν χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: