Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Mikael Delta 16.06.2012 22.30




Six D.O.G.S. - Αθήνα


Το six d.o.g.s έχει τη χαρά να φιλοξενεί για πρώτη φορά στη σκηνή του τον Μιχάλη Δέλτα, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής της τελευταίας 20εατίας, ιδρυτικό μέλος του πιο εμβληματικού διδύμου των 90s στη χώρα μας, τους Στέρεο Νόβα.
Μια μουσική αναδρομή 17 χρόνων του Μιχάλη Δέλτα στην Techno δισκογραφική του πορεία από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, με releases απο τη θρυλική βέλγικη R&S Records, την αγγλική GlasgowUnderground, τη Distance της Γαλλιας, την ελληνική Klik και τη γερμανική Young Society Records.
Projects που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της παγκόσμιας Techno μουσικής σκηνής, αλλά και την περίοδο μιας μεγάλης κοινωνικής αποδόμησης του δυτικού πολιτισμού.
Το συγκεκριμένο Retrospective σχολιάζει μουσικά καθώς επίσης και με video projections, το τέλος της πολιτικής δυναστείας εναντίον των λαών, την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για πολιτική συνειδητότητα, κοινωνική ελευθερία και μελοποιεί τον αστικό και ταξικό θόρυβο της Αθήνας μέσα απο την Techno μουσική κουλτούρα.
http://www.mikaeldelta.net
http://www.myspace.com/mikaeldelta

Δεν υπάρχουν σχόλια: