Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

The Brothers Unconnected


24.05.2011 21.30

Six D.O.G.S. - Αθήνα



Το six d.o.g.s, η ομάδα Silence Fiction Society, και το noise-below.org παρουσιάζουν τους Brothers Unconnected -ένα project των Alan και Richard Bishop ιδρυτικών μελών των Sun City Girls- σε ένα αφιέρωμα στην 27χρονη ιστορία του εμβληματικού γκρουπ.

Το πειραματικό μουσικό τρίο των Sun City Girls ιδρύθηκε το 1981 από τους αδελφούς Alan και Richard Bishop, ένα χρόνο αργότερα προσχώρησε στις τάξεις του γκρουπ ο ντράμερ Charles Gocher συμβάλοντας στη δημιουργία μιας από τις, αδιαμφισβήτητα, πιο καινοτόμες και επιδραστικές underground μπάντες της Βορείου Αμερικής.

Tον Φεβρουάριο του 2007, οι αδελφοί Bishop αποφάσισαν τη διάλυση των Sun City Girls λόγω του θανάτου του Charles Gocher μετά από μακριά μάχη με τον καρκίνο, και αποφάσισαν να μετεξελιχθούν στο σχήμα Brothers Unconnected που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αμερικάνικη τουρνέ τους : A tribute to Sun City Girls and Charles Gocher το 2008. Η συγκεκριμένη τουρνέ, αποτέλεσε το δικό τους τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη και το ταλέντο του αγαπημένου τους συνοδοιπόρου αλλά και την ιστορία των Sun City Girls.

Μετά από προσπάθειες 3 ετών η περιοδεία θα λάβει χώρα για πρώτη -και τελευταία- φορά στην Ευρώπη.

Την συναυλία θα ανοίξει η 50λεπτη πειραματική ταινία «The Handsome Stranger» σκηνοθετημένη από τον Charles Gocher. Κατόπιν θα ακολουθήσουν δύο ακουστικά σετ στα οποία το ντουέτο των Alan και Richard Bishop θα παρουσιάσουν μια αναδρομή στην –ομολογουμένως τεράστια και πολυσχιδή- δισκογραφία των Sun City Girls, καθώς και κομματιών που συνέθεσε ο Charles Gocher.

Δεν υπάρχουν σχόλια: