Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

StrangeZero + Electree & Resonant Status


StrangeZero + Electree & Resonant Status @ Glam Bar, Αθήνα
11/06/2010

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, οι StrangeZero ζωντανά στο Stage του Glam Bar (Δεκελέων 40, Γκάζι) για ένα οπτικοακουστικό live act μαζί με τους Electree & Resonant Status.

Είσοδος €10 (συμπ.1 ποτό), Έναρξη στις 21:00


Οι StrangeZero είναι ένα Ελληνικό electronica, atmospheric σχήμα, το οποίο έκανε την αρχή στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια, ανεβάζοντας τα studio άλμπουμ τους στο διαδίκτυο, με την χρήση των Creative Commons & Safecreative licenses και παρακάπτοντας όποιες εμπορικές δισκογραφικές εταιρίες, στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης μέσα από την μουσική.

Παράλληλα έχουν συνθέσει κάποια κομμάτια για συλλογές από την Sony BMG και TSOE ενώ έχουν γράψει και μουσική για ξένα μη εμπορικά ντοκιμαντέρ.

Το εν λόγω live είναι το δέυτερο και τελευταίο για την φετινή χρονιά, στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους -δωρεάν- studio album “Newborn Butterflies”.

Έχουν αρκετές οπτικοακουστικές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στο Gagarin205, Bios, Μικρό Μουσικό Θέατρο, Γιορτή Της Μουσικής κτλ.

Official Page: www.strangezero.gr
Facebook: www.facebook.com/strangezero
Myspace: www.myspace.com/strangezero
Youtube: www.youtube.com/strangezero


Οι Electree είναι μια αθηναϊκή electro-pop/electro-gothic μπάντα που δημιουργήθηκε το 2003 από το Loubodiko, τον Παναγιώτη και τη Χριστιάνα.
Την βρίσκουν παίζοντας live και για αυτό ακριβώς έχουν παίξει στα περισσότερα μαγαζιά της Αθηνάς που υποστηρίζουν live εμφανίσεις.
Έχουν δώσει το μουσικό παρόν σε festival όπως το Ευρωπαϊκό Forum και τη Μέρα της Μουσικής,και στο πρώτο Wave Sessions at SAE. Έχουν συμμετάσχει δυο φορές σε συλλογές του Postwave.gr και αυτή τη στιγμή ηχογραφούν τον πρώτο τους album.
Έχουν διασκευάσει και έχουν προσαρμόσει σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς τα Small town boy των Bronski Beat και το Alice από Sisters of mercy.
Για να μάθετε περισσότερα για τους Electree μπορείτε να τους googlarete και να μπείτε στο www.myspace.com/electree.

Ο Resonant Status 'δημιουργηθηκε' το 1998 αρχικα με την ονομασια Omnipresence και ειναι ουσιαστικα η μουσικη συνεχεια του project. Εχοντας ως βασικο άξονα την breakbeat αισθητικη και φιλοσοφια δεν δισταζει να πειραματιστει με οποιοδηποτε μουσικο ιδιωμα.
Εχοντας δουλεψει ως ραδιοφωνικος παραγωγος και DJ στα περισσοτερα alternative clubs της Αθηνας κατι αλλαξε οταν ανακαλυψε νεα μουσικα μονοπατια και ακουσματα. Υστερα απο ενα διαστημα αναπροσαρμογης και επαναπροσδιορισμου της μουσικης του κατευθυνσης ειναι και παλι ενεργος, με φρεσκες ιδεες, νεους ηχους και δυναμικους ρυθμους, ποτε χορευτικους και ποτε περισσοτερο εγκεφαλικους.
Το νεο μοτο του; First you bend it, then you break it!
www.myspace.com/resonantstatus

Δεν υπάρχουν σχόλια: