Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Live Sadahzinia


Sadahzinia @ Gagarin 205, Αθήνα
05/02/2010

Live Sadahzinia

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
Gagarin 205

Η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) μέλος των Active Member, ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη του 2010. Προάγγελος του album της θα είναι το live που θα παρουσιάσει στο Gagarin 205 την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα αυτή τη φορά θα συναντηθεί στη σκηνή με πέντε sessions μουσικούς. Βιολί, βιόλα, τσέλο, τύμπανα και κρουστά, και κιθάρα.... Το τριο εγχόρδων του Δημήτρη Κέζιου, ο Κώστας Αναστασιάδης στα τύμπανα, ο Jamoan στην κιθάρα και ο B.D.Foxmoor στα πικάπ θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με την Sadahzinia στις μελωδίες που θα ακουστούν το βράδυ εκείνο.
Τραγούδια από τα πέντε προσωπικά της album καθώς και από άλλα project με τα οποία έχει ασχοληθεί, στίχοι από ολοκαίνουρια τραγούδια που θα ακουστούν πρώτη φορά στο Gagarin... Ειδικά τα παλιότερα τραγούδια θα ακουστούν παιγμένα αλλιώς, καθώς οι μουσικοί θα αυτοσχεδιάσουν επι σκηνής.
H Sadahzinia την βραδιά του live θα τραγουδήσει τραγούδια όπως το «Πρωινό στη Βαγδάτη», «Για όσους αντιστέκονται», «Αμίλητο νερό», το «Χρέωσέ τα στη φωτιά», και «το Μεγάλο Φαγοπότι». Τραγούδια – καταγγελίες, τραγούδια – ιστορίες. Ενώ, απ’ την άλλη, θα ραπάρει με συνοδεία κιθάρας πολύ πιο μελωδικές στιγμές βγαλμένες λες από άλλους κόσμους πιο κοριτσίστικους … Τραγούδια όπως το «Κάτι να σου πω», «Ντιριγκόου Ντιριμπάι», «Γυάλινη Κούκλα», «Πετρανάσα» και το «Σκιάχτρο» που ακροβατεί ανάμεσα σε όλους τους μικρόκοσμους που έχει πλέξει η κυρία του Low Bap.
Μια γυναικεία φωνή σε hiphop ρυθμούς στο κέντρο της πόλης σε μια σπάνια solo εμφάνισή της.

Η Sadahzinia θα εμφανιστεί στο Gagarin 205, στην Αθήνα (Λιοσίων 203 - 205) την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 10:00μ.μ.

Έχει ξεκινήσει η προπώληση (δισκοπωλείο “Τζίνα”, Πανεπιστημίου 57, Αθήνα και στην 8ctagon (Ξενοφώντος 8 Πέραμα.)

Είσοδος: 15€
Προπώληση: 12€
Διεύθυνση: Λιοσίων 203- 205 (κοντά στο σταθμό μετρό Αττικής)

Πληροφορίες: www.sadahzinia.com και sadahzinia@lowbap.com / τηλ.210 4022413

Δεν υπάρχουν σχόλια: