Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ κ Η ΜΠΑΝΤΑ ΚΟΑΛΑ..


Ζακ Στεφάνου & Η μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ + Cathy Idra @ Koo Koo , Αθήνα15/10/2009
O ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ Η μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ CATHY IDRA
LIVE ΣΤΟ Κookoo
Από Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη
Μέσα στην πολιτική παραζάλη μια ηλιαχτίδα ελπίδας ξεπροβάλλει από την μουντή ομίχλη των απαλλοτριωμένων οικοπέδων του Γκαζιού. Όχι δεν είναι ούτε ο ήλιος του Πασοκ, σαφώς, ούτε η δάδα της ΝΔ. Είναι το φλογερό ταμπεραμέντο του Ζακ Στεφάνου και της μΠάντα-Κοάλα που διαπερνά τους τοίχους του Κοοkoo live bar και μας προσκαλεί να δούμε τις Πέμπτες αλλιώς.
Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα με την νέα προσθήκη του σχήματος, την βαθιά soul φωνή της Cathy Idra, παρουσιάζουν από Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στην σκηνή του ΚοοΚοο, μια παράσταση διαφορετική απ’ ότι μας έχουν συνηθίσει έως τώρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων*, διασκευές τραγουδιών από τους δύο παλαιότερους δίσκους του Ζακ Στεφάνου, τραγούδια από τον νέο δίσκο «Κoalaboration» που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο αλλά και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.
*Με καινοτόμο διάθεση φέτος, το διάρκειας τριών ωρών + κάτι πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με μια τριαντάλεπτη ιστορία μουσικοχορευτικού οίστρου από τα ‘50s μέχρι αυτή την ώρα. Η μΠάντα-Κοάλα επιδιώκει να εκφράσει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά προφιλ, που θα συνεργαστούν αρμονικά για πρώτη φορά. Απ΄τη μια εκείνο της συνεπούς και σοβαρής ροκ μπάντας και απ΄την άλλη των κρυμμένων άλλων ταλέντων και καταπιεσμένων δυνατοτήτων που εμπνέονται από την μουσική που άκουγαν οι γονείς τους, για να βγουν στην επιφάνεια με την μορφή ενός ιδιότυπου ροκ μιούζικαλ. Σκηνογραφία, σκηνοθεσία, κινησιολογία και προσπάθεια ελεύθερης απόδοσης, αποκλειστικά Ζακ Στεφάνου και μΠάντα-Κοάλα.
Ώρα έναρξης: 22.30Eίσοδος: 10€ με ποτό (στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης…)
Kookoo live music barΙάκχου 17, ΓκάζιΤηλ: 210-3450930http://www.zakstefanou.ws/http://www.kookoo.gr/
Διανομή
Διονύσης Κωνσταντινίδης – κιθάρες «…Και πώς θα την βγάλουμε χωρίς τσιγάρα?» New York Times
Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου – τύμπανα«…μια συνεργασία χωρίς προηγούμενο» Le Monde
Andre Nικάκης – ηλεκτρικό μπάσο«…Den kriazoumai paixw samba!!!» Favella mag
Cathy Idra – φωνή, φωνητικά«… Εννοείται πως θα παίξουμε και Michael Jackson!» Rolling Stone Magazine
Ζακ Στεφάνου – φωνή, φωνητικά«Μια υπέρβαση των δυνατοτήτων μας..» Επετειακό τεύχος Ψαροτούφεκο
Τεχνικός ήχου – Μάνος Σταγιάς «…ένα show που λάτρεψα!!!» Τhe Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια: