Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ACTIVE MEMBER παρουσιαση δισκου..



Active Member @ Gagarin 205, Αθήνα
31/10/2009

Live Active Member Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Με παρουσίαση νέου διπλού album!

Το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου οι Active Member θα εμφανιστούν live στην σκηνή του Gagarin. H συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30μ.μ. ενώ πολλές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται!
Πρώτα απ’ όλα θα παρουσιάσουν ζωντανά πολλά από τα νέα τραγούδια του διπλού album τους “Απ’ της Φτιάξης μας τα Λάθια». Τα τραγούδια αυτά ετοιμάζονταν ήδη εδώ κι ένα χρόνο κι έτσι πράγματι είναι ο απόηχος όσων έχουν συμβεί και παράλληλα το soundrack των ημερών που έρχονται.

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia σε μεγάλα κέφια καθώς θα τους σιγοντάρουν τα scratch του Moya, το rap από τα Χνάρια (επίσης με νέο album κι αυτοί) και ο απίθανος ρυθμός που θα τους δίνουν τα ντραμς του Κώστα Αναστασιάδη – ενός από τους καλύτερους ντράμερς που διαθέτουμε...(ψάξτε γι’αυτόν!) Guest θα είναι και ο Rodney P, ένας από τους βετεράνους του hip hop στην Αγγλία, και όχι μόνο, αφού τον έχουμε δει να συμμετέχει σε πολλά σχήματα μουσικά, ανάμεσά τους και στους Dub Pistols!

Φυσικά θα είναι μια ακόμα πολύωρη συναυλία, αφου μαζί με τα καινούρια κομμάτια τους θα παρουσιάσουν κι ένα νέο μείγμα απο την παλιότερη πλούσια δισκογραφία τους.

Την οργάνωση αναλαμβάνει η 8ctagon και η συναυλία είναι… No Sponsors!

Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει πριν μέρες...

Δισκοπωλείο «Τζίνα» (πανεπιστημίου 57, Αθήνα) και 8ctagon (Ξενοφώντος 8, Πέραμα, τηλ. 2104022413)

Gagarin 205, Λιοσίων 203 – 205 (Μετρο+ ΗΣΑΠ, σταθμός Αττική)

Περισσότερες πληροφορίες www.lowbap.com / info@lowbap.com και τηλ. 2104022413

Δεν υπάρχουν σχόλια: