Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Locomondo + Ska Bangies


Locomondo + Ska Bangies @ Κύτταρο, Αθήνα
19/02/2009

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Και εκτάκτως Κυριακή 1 Μαρτίου

LOCOMONDO

Guest: SKA BANGIES

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €


Οι Locomondo επιστρέφουν στην ενεργή δράση μετά από 4 μήνες απουσίας τους!

Το γνωστό συγκρότημα, ύστερα από ένα διάλειμμα μετά την περιοδεία τους στην Ελλάδα και την Γερμανία και μετά από συναυλίες σταθμούς για την πορεία τους, όπως αυτές με τον Manu Chao στο Rockwave ‘08 και με τους Amparanoia στο Θέατρο Βράχων, βγαίνουν ξανά στη σκηνή και κάνουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο: Να παίζουν ζωντανή μουσική.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Ειδικά την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη και τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) οι Locomondo σμίγουν στη σκηνή του Κύτταρο live με τους SKA BANGIES με σκοπό να γίνει τρελό γλέντι ! Μασκαρευτείτε και ελάτε ολοι στο Κύτταρο!


Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μούρτζης - κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης - υπεύθυνος ήχου.

Έκτακτη συμμετοχή:
Αντώνης Ανδρέου – πνευστά, Δημήτρης Γάσιας-βιολί.

Οι SKA BANGIES είναι:
Μανώλης Δερμιτζάκης: φωνή, κιθάρα, Βασίλης Νισόπουλος: φωνή-μπάσο, Γιάννης Καρτερός: τύμπανα, Νικήτας Καλούσης : φωνή-τρομπέτα, Τέλης Καρύδης: τρομπόνι, Γιώργος Γρηγορόπουλος: φωνή-πλήκτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: