Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

MACEO PLEX & STEVE RACHMAD 10 Νοεμβρίου Ιερά Οδός



Το Blend υποδέχεται στο Gazi Music Hall τον Αμερικανό ηγέτη της electro σκηνής,Maceo Plex. Ο κατά κόσμον Eric Estornel, το μεγάλο αφεντικό της Ellum Audio Records και "ένας από τους 5 καλύτερους Djs του κόσμου" σύμφωνα με το Resident Advisor ενσαρκώνει έναν από τους ευφυέστερους μουσικούς "εγκεφάλους" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας.

Οι φουτουριστικοί tech ήχοι του ως Maetrik, οι εξωπραγματικά ηλεκτρονικοί ως Mariel Ito και φυσικά τα πρωτοποριακά dark house δείγματά του ως Maceo Plex το επιβεβαιώνουν.Μετρώντας συνεργασίες με πρωτοποριακά labels, όπως το Treibstoff, το Dumb Unit, το Cocoon και άλλα, ο Maceo και ο Maetrik ταξιδεύουν τον κόσμο για να παίξουν σε μερικα από τα πιο θρυλικά clubs του πλανήτη, όπως είναι το Fabric, το Rex και φυσικά το Cocoon. Κομβικό σημείο στη ζωή και τον ήχο του Maceo, η αλλαγή της βάσης του από τη σκοτεινή, πολύπλοκη φάση που ζούσε στην Αμερική, στην ηλιόλουστη Βαλένθια, μια μετάβαση που αποτυπώθηκε με ακρίβεια στο single "Vibe your Love" στα τέλη του 2010. Αλλά τίποτα δεν τελείωσε εκεί για τον Maceo. Ίσα, ίσα, τότε ξεκίνησαν όλα.

Οι μουσικοί πειραματισμοί και η αναζήτηση νέων projects έχουν γίνει πλέον η ζωή του Maceo Plex κι αυτό διαχέεται στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που ο Αμερικανός dj και παραγωγός παίρνει θέση μπροστά από τις κονσόλες του.


Σαβ 10/11
23:00
MACEO PLEX & STEVE RACHMADΙερά Οδός - Αθήνα
από28,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: