Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Καλλιόπη Βασιλείου – Soul destiny – MeNoo Live 29/12/2017



H Καλλιόπη Βασιλείου ανταμώνει με τους Soul Destiny και τους MeNoo σε μια μοναδική μουσική βραδιά. Μάζι τους στην σκηνή ο Νεκτάριος Μαρίνος (κρητικό λαγούτο), Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα) και ο Αντώνης Σταματόπουλος (DJ Ponte) στα deck.

Η Καλλιόπη Βασιλείου (τραγούδι) συμπράττει με τον Νεκτάριο Μαρίνο (κρητικό λαγούτο) παρουσιάζοντας τη νέα τους δουλειά “Ριζοχάρακο” μουσική απο παλιά παραδοσιακά κομμάτια της κρητικής παράδοσης καθώς και νέες συνθέσεις που έγραψε ο Νεκτάριος μαζί με τον Γιάννη Λεθιωτάκη (παραγωγό του cd). Η πειραματική διάθεση πλέκει με την παραδοσιακή χροιά εικόνες & ήχους από το παρελθόν μέχρι το σήμερα αποτυπώνοντας τα βιώματα των μουσικών.

Οι «MeNoo» είναι ένα νεοσύστατο σχήμα το οποίο αποτελεί…ται από το Νίκο Θεοχαράκη (κιθάρα, φωνή) και τη Μαριλού Ιστορίου (φωνή). Ξεκίνησαν το χειμώνα του 2016 από καφετερίες-μπαράκια και οι μελωδίες τους έφτασαν σε όλη την Αθήνα. Δύο νεαρά παιδιά που αποτυπώνουν τα συναισθήματα τους και τις εμπειρίες τους πάνω στο πεντάγραμμο. Ενώνουν παρέες και φιλιώνουν εχθρούς μέσα από τις νότες τους και την ερμηνεία τους.

Συνθέτουν δικά τους τραγούδια με σκοπό να διώξουν την κατάθλιψη και το άγχος της καθημερινής ζωής και να μεταδώσουν τη χαρά και την αισιοδοξία μέσα από τους στίχους τους. Μία κιθάρα και δύο φωνές αρκούν για να ξεσηκώσουν με κέφι το κοινό στα live τους και να ανατρέψουν τα μουσικά δεδομένα. Οι στίχοι των τραγουδιών τους είναι περιγραφικοί και αποτελούν ένα χαμόγελο στις ζωές μας.

Χτίζοντας το δικό τους μουσικό σύμπαν με εμάς συνοδοιπόρους τους, ταξιδεύοντας με
υπέροχες μελωδίες κατακτώντας το όνειρό τους.

Οι Souldestiny το (μελοδραματικό hiphop) συναντά μέσα από τις μουσικές τους την Καλλιόπη Βασιλείου και την Αρετη Κοκκινου με τα παραδοσιακά όργανα κ την μελοδραματική ποίηση.

Στα πλατό ο Dj Ponte (Αντώνης Σταματόπουλος)

Οι Soul destiny θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από τον δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τίτλο ”Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει” ,από την Fm Records. Στον δίσκο συμμετέχουν οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

Ώρα Προσέλευσης :20:45
Ώρα έναρξης: 21.00
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28
Κηφισιά

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Δεν υπάρχουν σχόλια: