Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νότης Μαυρουδής, Γιώτα Νέγκα 05.09.2012 21.00


Θέατρο Badminton - Αθήνα
Τιμή:15
Προπώληση:Public, 13855
Online αγορά:http://www.viva.gr
Το μεγάλο φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής, μετά τις 19 συναρπαστικές βραδιές του Ιουλίου συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός

Το καλοκαίρι του 2012 είναι το τρίτο κατά σειρά καλοκαίρι που το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής μουσικής ανθολογούν τις προσωπικές τους πορείες. Συνθέτες, τραγουδοποιοί, δημιουργικοί μουσικοί, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα που διακρίνονται στην εποχή μας. Ανάμεσά τους και παρουσίες με διεθνείς επιρροές.

Άλλοι με μεγάλες πορείες, που η αφετηρία τους μπορεί να βρίσκεται και πριν πενήντα χρόνια και άλλοι με μικρότερες διαδρομές στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Όλοι τους, όμως, είναι μάχιμοι και λάτρεις της σκηνής. Όλοι τους αντλούν το υλικό που θα μας παρουσιάσουν σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία.

Το πολύχρωμο σύμπαν της ελληνικής μουσικής δημιουργίας σας περιμένει. ...Για να γίνει και το φετινό καλοκαίρι λιγότερο επώδυνο με τα τόσα που μας ταλαιπωρούν. Μιχάλης Κουμπιός

Γενική είσοδος: 15€, φοιτητικό: 10€ (Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε είναι υποχρεωτικό)

Προπώληση: www.viva.gr | 13855 | Public | 210 88 40 600



Νότης Μαυρουδής

Με την Γιώτα Νέγκα και τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο

Ποτάμι ο καιρός

Ο Νότης Μαυρουδής μπήκε στη δισκογραφία το 1964 με τα τραγούδια «Άκρη δεν έχει ο ουρανός» και «Τα γιορτινά σου φόρεσε», σε στίχους του Γιάννη Κακουλίδη με ερμηνευτή τον Γιώργο Ζωγράφο.

Γιορτάζοντας πέντε δεκαετίες στο χώρο της μουσικής έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για να μας ανθολογήσει την πλούσια δισκογραφική του διαδρομή που τον καθιστά ένα σημαντικό κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δημιουργίας. Με έργα για κιθάρα και κοσμοαγάπητα τραγούδια.

Έρχεται και πάλι κοντά μας με οδηγό τις κιθάρες και τις φυσαρμόνικες, με χρώματα, ψιθύρους και σκιρτήματα.

Αναζητώντας την επικοινωνία μέσα από τραγούδια που σημάδεψαν διαχρονικά την κοινή ευαισθησία, μέσα στο χρόνο, υπό το φως της νύχτας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: