Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τάνια Τσανακλίδου 26.07.2011 21.30


Άλσος Βεϊκου - Αθήνα
Τιμή:
12
Online αγορά:
http://www.ticketservices.gr


Τάνια Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της, “βγαίνει” στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία στις 11 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

“Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω.

Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο. Η παράσταση αυτή έχει τη λογική του δρόμου , τη χαρά του απρόσμενου , την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική τρέλα.

Ποιοι είμαστε εμείς ? Έξη κορυφαίοι μουσικοί , αγαπημένοι μου φίλοι ο Αντώνης Ανδρέου(τρομπόνι) , ο Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς , κρουστά) , ο Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο , ακορντεόν) , η Ίρις Λουκά ( βιολί) , ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα) και ο Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν).Μαζί μας ο Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία) , ο Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί) και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι) που πάντα ήθελε να ναι μαζί μας.”


Καλή αντάμωση
Τάνια


Προπώληση Εισιτηρίων: Ταμεία Άλσους Βείκου, Πνευματικό Κέντρο Δημαρχείου Γαλατσίου
Προπώληση Εισιτηρίων Online: www.ticketservices.gr
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Δεν υπάρχουν σχόλια: