Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Olympians @ Μουσική Σκηνή Αυλαία


Olympians @ Μουσική Σκηνή Αυλαία, Αθήνα
12/10/2010

ΤΡΙΤΗ 12 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

OLYMPIANS LIVE

Μέλη των θρυλικών OLYMPIANS επανασυνδέθηκαν δημιουργώντας τους OLYMPIANS LIVE!
Εμπνευστής και δημιουργός των OLYMPIANS LIVE είναι ένας από τους
ιδρυτές των παλιών OLYMPIANS, ο Βαγγέλης Κουτσοτόλης (ο λεγόμενος Σπόρος) μαζί με το Λεωνίδα Σταματιάδη, που είχε συμμετάσχει στους OLYMPIANS για ένα χρονικό διάστημα ως ντράμερ αφήνοντας τη δική του μουσική πινελιά.
Οι OLYMPIANS LIVE ιδρύθηκαν τον Ιανουάριο του 2006 και πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ιστορίας του Παλέ Ντε Σπορ μαζί και τα 40 χρόνια ιστορίας των OLYMPIANS!
Από τότε έχουν δώσει γύρω στις 400 συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν προσκληθεί σε συνεντεύξεις και αφιερώματα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΤ3, MEGA, STAR, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, TV 100 κ.ά.), αλλά και από εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας, του εξωτερικού και του απόδημου ελληνισμού.
Στα live παρουσιάζουν νέα τραγούδια από την 1η δισκογραφική δουλειά των OLYMPIANS LIVE μετά τη διάλυση των OLYMPIANS το 1971. Δε λείπουν όμως και τραγούδια από την πρώτη περίοδο των OLYMPIANS όπως τα πασίγνωστα και διαχρονικά «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Συγνώμη», «Αλέξης» κ.ά. που καθιέρωσαν τους OLYMPIANS ως το πρώτο pop-rock συγκρότημα σε μια εποχή που κυριαρχούσε το λαϊκό τραγούδι.

Οι OLYMPIANS LIVE είναι οι:
Βαγγέλης Κουτσοπόλης: σαξόφωνο, πνευστά, τραγούδι, φωνητικά
Λεωνίδας Σταματιάδης: τραγούδι, ντραμς
Oleg Chaly: πιάνο, keyboards
Γιάννης Παβέζας: κιθάρα, τραγούδι, φωνητικά
Δημήτρης Γιαλαμάς: μπάσο

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: