Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Δήμος Αναστασιάδης


Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Δήμος Αναστασιάδης @ Τεχνόπολις, Αθήνα
19/07/2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το συναυλιακό τους ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκινούν στις αρχές Ιουλίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης, «κάνοντας στάση» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 19 του μηνός, προσκαλώντας τους φίλους του καλού τραγουδιού να τους παρακολουθήσει (Πειραιώς 100, Γκάζι).
Με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους, όπως το «Αττική Οδός» της Ελεωνόρας, από τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Έξοδος 2» και το «Αντίθετη Τροχιά» του Δήμου, από το επερχόμενο άλμπουμ του, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μελωδικές στιγμές, όπως στις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «Σταυρό του Νότου Plus», όπου έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.
«Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό άξονα τον κόσμο και να επιβραβεύονται γι’ αυτό. Και οι δύο τιμούν τη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής, που έχει αγκαλιάσει ως θεσμό από πέρυσι το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα και η «Τεχνόπολις», υλοποιώντας την αγάπη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για τους νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες, τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» κ. Φώτης Ιγνατίου.

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος €10 (προπώληση), €15 (ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Public (Σύνταγμα-Καραγεώργη Σερβίας 1 & Πειραιάς- Γρηγορίου Λαμπράκη 152),
Fnac (The Mall, Μαρούσι- Ανδρέα Παπανδρέου 35, Γλυφάδα- Σ. Καράγιωργα 4 και Λαζαράκη & Μοναστηράκι- Μητροπόλεως και Αιόλου)
Metropolis (Ομόνοια- Πανεπιστημίου 54)
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι- 2103475518)
& www.ticketone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: