Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Voodoo Glow Skulls @ An Club

Voodoo Glow Skulls @ An Club, Αθήνα
19/05/2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΙOΥ @ ΑΝ CLUB (ΣΟΛΩΜΟΥ 13 - 15)

Η TFK BOOKINGS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕI :

VOODOO GLOW SKULLS LIVE! (SKA-PUNK-HARDCORE, EPITAPH - VICTORY RECORDS )
Opening Acts: PLUS DOTS+DECKSTAND


Τρίτη και φαρμακερή για τους ska-punk legends Voodoo Glow Skulls , αφού μετά απο δύο άκαρπες προσπάθειες (την πρώτη λόγω δεκεμβριανών , αλλά και μιάς απρόσμενης δεύτερης ακύρωσης) επιτέλους θα καταφέρουν να βρεθούν στην χώρα μας για την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στις 19 Μαίου στο An Club!!!

Μεταλλικές κιθάρες,δυνατά τύμπανα,hardcore φωνητικά και πανζουρλισμός πνευστών. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα των Αμερικανολατίνων VOODOO GLOW SKULLS.Ένας πρωτοποριακός Punk,Μetal,Ska,Hardcore και Latin ήχος ,o oποίος έχει επηρεάσει αρκετές skapunk μπάντες ανά τον κόσμο(βλέπε Catch 22,Streetlight Manifesto κλπ).

Οι αδερφοί Casillas (Frank, Eddie και Jorge) μαζί με τον παιδικό τους φίλο Jerry O’neil άρχισαν να παίζουν μουσική το 1988 στο Riverside της California,κάνοντας πρόβες για 2 χρόνια σε ένα μικρό δώμα.Λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα πρώτα τους live στις αυλές των σπιτιών φίλων τους και έπειτα όταν άνοιξε το θρυλικό SPARKY’S CAFE εμφανίζονταν σαν support σε shows με μπάντες όπως οι ANGRY SAMOANS,THE DICKIES και MIGHTY MIGHTY BOSSTONES.

Το 1991 οι VOODOO GLOW SKULLS πρόσθεσαν πνευστά στο line-up τους λίγο πριν από την πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία τους .Οι VOODOO GLOW SKULLS έγιναν πολύ γνωστοί στην underground σκηνή περιοδεύοντας με μπάντες όπως οι THE OFFSPRING,NO DOUBT και 311.

To 1992 οι VOODOO GLOW SKULLS ηχογράφησαν το debut album τους “Who Is? This Is?” για την Dr.Strange Records το οποίο πούλησε 200.000 κόπιες παγκοσμίως. Λίγο αργότερα υπέγραψαν με την Epitaph,δισκογραφική στην οποία κυκλοφόρησαν 4 albums και συνολικά πούλησαν πάνω από 750.000 αντίτυπα παγκοσμίως για να ακολουθήσουν άλλες 3 κυκλοφορίες από την Victory Records(Steady as she goes, Adiccion-tardicion-revolution,Southern California Street Music).

Έχοντας αποκτήσει πλέον τεράστια φήμη,και μετά το τελευταίο τους album “SOUTHERN CALIFORNIA CALIFORNIA STREET MUSIC’’ περιοδεύουν ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο ετοιμάζοντας παράλληλα υλικό για το νέο τους album.

Oι VOODOO GLOW SKULLS έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Tετάρτη 19 Μαίου στο ΑΝ club (Σολωμού 13-15 Εξάρχεια) και πριν από αυτούς θα εμφανιστούν special καλεσμένοι από την εγχώρια σκηνή.

TΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 20€
TAMEIO: 20€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
RHYTM RECORDS (Εμμανουήλ Μπενάκη 74,Εξάρχεια,Αθήνα)

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
'Εναρξη 21:30 μμ

LINKS:
www.myspave.com/voodooglowskulls
www.myspave.com/plusdots
www.myspace.com/deckstand
www.myspace.com/tfkbookings

Δεν υπάρχουν σχόλια: