Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Οι ΜΙKRΟ στο Σταυρό του Νότου παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο!


Mikro @ Σταυρός Του Νότου, Αθήνα
10/04/2010

Οι ΜΙKRΟ στο Σταυρό του Νότου παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο!

Σάββατο 10 Απριλίου
Για μία εμφάνιση μόνο!

Οι ΜΙΚRΟ επιστρέφουν δυναμικά, με†νέο προσωπικό album, που έχει τίτλο "DOWNLOAD" και κυκλοφορεί (Νοέμβριος 2009) από την Undo Records, σε διανομή της EMI.
Tο CD περιέχει 10 ολοκαίνουρια τραγούδια (αγγλόφωνα και ελληνόφωνα) ανάμεσα στα οποία το πρώτο single με τίτλο "–όσο ακόμα", που επιλέχθηκε ως το πρώτο video-clip του δίσκου. ”το album αυτό θα ακούσετε 10 εκρηκτικά τραγούδια με τη μοναδική σφραγίδα του up-tempo electro,dance αλλά και ατμοσφαιρικού ήχου των ΜΙKRΟ.

Tαυτόχρονα κυκλοφορεί ακόμα ένα album με τίτλο "UPLOAD". ”' αυτό περιέχονται 10 αποκλειστικά αγγλόφωνα tracks, μερικά από τα οποία βρίσκονται και στο "DOWNLOAD" και ανοίγει έτσι τις πόρτες του γκρουπ διεθνώς, μετά το ενδιαφέρον δισκογραφικών εταιριών του εξωτερικού να επανακυκλοφορήσουν τη μουσική του.

Οι ΜΙKRΟ εμπνεύσθηκαν αυτούς τους συγγενικούς τίτλους λόγω της στενής τους επαφής με την τεχνολογία και τη χρήση του internet για να ανταλλάσουν μεταξύ τους τις ιδέες και το υλικό της νέας αυτής διπλής κυκλοφορίας, πρωτοφανούς για τα σημερινά δισκογραφικά δεδομένα.

Tο γκρουπ συνδυάζοντας εμπειρία -μετά από 8 albums- και τόλμη, δοκιμάζουν σύγχρονες ηλεκτρονικές φόρμες και πειραματίζονται με αναλογικά και ψηφιακά μέσα. –άντα ανοιχτοί στα μηνύματα της εποχής τους και ευαισθητοποιημένοι, δίνουν καινούργια δείγματα γραφής, τόσο στον ήχο όσο και στο στίχο τους.

Ετοιμαστείτε να κουνηθείτε στους ρυθμούς του "my friends", "people", "robonation", να ταρακουνηθείτε από το επαναστατικό "ήρθε η ώρα" και να μαγευτείτε από τις μελωδίες του "paradise" και του "multiverse", που θα σας παρασύρουν σε ονειρεμένα μουσικά ταξίδια.
Αυτές είναι μόνο ενδεικτικές αναφορές, καθότι τα τραγούδια στις 2 αυτές κυκλοφορίες των ΜΙΚΡΟ δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο προσφέροντας ξεχωριστά τις δικές τους μουσικές πινελιές, αλληλοσυμπληρώνοντας το ένα το άλλο.
Πέρα από άρτια παραγωγή και περιεχόμενο, οι 2 παράλληλες κυκλοφορίες, διαθέτουν συσκευασίες που λαμπυρίζουν με ασημένια-χρυσά λογότυπα και γεωμετρικά σχήματα, που θα σας κάνουν να θέλετε οπωσδήποτε να τα αποκτήσετε.
Στα CD's συμπεριλαμβάνονται και οι στίχοι των τραγουδιών για να κάνουν την εμπειρία του ακροατή ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα κολλήσετε και πάλι στο να παίζετε τα CD's των ΜΙΚΡΟ, χωρίς σταματημό!


Info box: Mikro@ Stavros tou Notou, Σάββατο 10 Απριλίου
Τηλ: 210-9226975, Φραντζή και Θαρύπου Νέος Κόσμος
www.stn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: