Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γιάννης Μωραϊτης 14.06.2014 22.30

Χίλιες & Δύο Νύχτες - Αθήνα Ο σολίστας Γιάννης Μωραϊτης ένας απ'τους πιο σημαντικούς εναπομείναντες δεξιοτέχνες του μπουζουκιού της εποχής του καλού λαϊκού τραγουδιού. Έχει παίξει με όλους τους μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές από Βαμβακάρη, Τσιτσάνη μέχρι Ξαρχάκο, Διονυσίου και Βοσκόπουλο. Ένας δεξιοτέχνης με περισσότερα από εξήντα χρόνια στο μπουζούκι και στα πάλκα που έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε πολλά λαϊκά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Μανώλης Λιδάκης 14.06.2014

Μέγαρο Μουσικής - Αθήνα Μανώλης Λιδάκης Ο Μανώλης Λιδάκης, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε μία από τις πιο αξιόλογες και δυνατές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Mε τα ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου του δίσκου «Αύριο θα είναι αργά» όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης και με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του ο Μανώλης Λιδάκης δηλώνει ένα νέο παρών στη δισκογραφία και στον κόσμο που τον αγάπησε! Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα», «Δεν είσαι πουθενά» μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει όπως «Για να σε συναντήσω», «Σ’ έχω δε σ’ έχω», «Αρετούσα» ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ’ ένα αέρινο μουσικό ταξίδι. Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, όπως το «Πάλι πάλι» «Σαν είχες άλλον στην καρδιά», «Άστρα μη μαλώνετε» και «Κόκκινο ακρογιάλι», πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Β’ Ανάγνωση» αλλά και τα καινούργια από τον νέο του δίσκο σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη πάνω σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, της Βάσως Αλλαγιάννη του Γιώργου Σιδερή του Γιώργου Κλεφτογιώργου, του Γιάννη Μελισσίδη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη. Ένα συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής. Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/06, ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Mode Plagal 14.06.2014

Mode Plagal 14.06.2014 Floral - Αθήνα Τιμή: 5 Mode Plagal Οι Mode Plagal επανέρχονται, με καινούργιες συνθέσεις, αλλά και με ανέκδοτες ακόμα διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών. Η παράδοση συναντά τη jazz, ο αυτοσχεδιασμός φλερτάρει ελεύθερα με ήχους που όλοι κουβαλάμε στο μουσικό μας DNA, η Μεσόγειος κλείνει το μάτι στα blues και το Afrobeat.

Μελίνα Ασλανίδου 13.06.2014

Μελίνα Ασλανίδου 13.06.2014 Στρατόπεδο Κόδρα - Θεσσαλονίκη Μελίνα Ασλανίδου ADVERTISEMENT Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο το όνομά της που κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο. Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις. Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Ultimate Sin (Ozzy Osbourne Tribute Band), Lightfold 13.06.2014

Lazy Club - Αθήνα, Βριλήσσια Τιμή: 10 The Ultimate Sin - Ozzy Osbourne Τribute, σε ένα επικό αφιέρωμα στον "Αρχοντα του σκότους"... Τραγούδια - ύμνοι, επιλεγμένα απ' την RANDY RHOADS, JAKE E LEE και ZAKK WILD εποχή, αλλά και BLACK SABBATH επιλογές, "μπολιασμένες" με αγάπη και σεβασμό...!! Τη βραδιά ανοίγουν οι LIGHTFOLD. Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.