Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

O Sole Mio 24.06.2012




Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς - Αθήνα

Ιταλικές Καντσονέτες
τραγουδούν: Γ. Χριστόπουλος, Σ. Μπερής, Β. Χατζησίμος στο πιάνο συνοδεύει ο Δ. Γιάκας
Είσοδος ελεύθερη

20 Χρόνια Active Member 23.06.2012 20.30




Μουσική Σκηνή Αυλαία - Αθήνα


Οι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το 1992 -και έμελλε να παραμένει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά και να συνεχίζει μέσα σε αυτούς τους ανταριασμένους καιρούς- γιορτάζει… 20 χρόνια πέρασαν από εκείνο τον Ιούνιο που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και ονόμασε το γκρουπ με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, κι ακόμα, φόβους, όνειρα κι εφιάλτες. Ενσωματώθηκαν στο είδος που βάφτισε «Low Bap», δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα: δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (όπως τα: Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.ά.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ. Μέσα στην ιστοσελίδα: www.lowbap.com μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση για όλα όσα έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια αλλά και για τα προσεχή project του γκρουπ, καθώς επίσης να βρει όλη τη δισκογραφία του. Ήδη μετράνε 16 δισκογραφικές δουλειές ως Active Member και δεκάδες άλλες ως solo artists. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia -που παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον κόσμο του βιβλίου και της μετάφρασης και με επισκέψεις σε ομάδες παιδιών σε όλη την χώρα- δημιουργούν ακούραστα με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα. Στη μουσική σκηνή Αυλαία στο Βοτανικό, θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια όλης αυτής της δημιουργικής πορείας με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεκινάει καθημερινά στις 8.30 μ.μ. Προβολές ντοκιμαντέρ, Dj set με τα σπουδαιότερα hip hop tracks, συζητήσεις για τη δισκογραφία, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση, θα πλαισιώνουν τα καθημερινά live που θα ξεκινάνε μετά τις 10.00 μ.μ. κάθε βράδυ του τετραήμερου και θα αναφέρονται σε διαφορετικές μουσικές περιόδους του γκρουπ. Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα συντονίζουν όλην αυτή τη γιορτή και φυσικά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή σε τέσσερις βραδιές που θα κάνουν καιρό να επαναληφθούν.
Το εισιτήριο για κάθε μέρα ξεχωριστά στοιχίζει 12€
Περισσότερες πληροφορίες www.lowbap.com, info@lowbap.com 210 4022413, 2103251271

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ



Δημόσια εκδήλωση · Διοργανωτές: Mous-X


Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012
9:30 μ.μ.
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ΘΗΒΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ (ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ)

Ο Παντελής Θαλασσινός στην ΘΗΒΑ
"Με τη μουσική του, έκανε πραγματικότητα το παιδικό του ποδοσφαιρικό όνειρο, έπαιξε στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας."
Μαζί του η Νάνα Μπινοπούλου
Την Τεταρτη 4 Ιουλιου η Θηβα υποδέχεται τον Παντελή Θαλασσινό της παράδοσης, της ευαισθησίας και της μελωδικότητας. Μαζί του σ’ αυτή την μαγική βραδιά η Νάνα Μπινοπούλου.

Έχοντας στην τσέπη του κρατημένα όλα τα επικυρωμένα εισιτήρια, απ’ τους σταθμούς και τα λιμάνια που έχει δώσει συναυλίες, ο Παντελής Θαλασσινός κρατάει στην τσέπη του και κάποια ακόμα για να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι, με συνεπιβάτες τη Νάνα Μπινοπούλου και την αγαπημένη μουσικοπαρέα του.
Σας περιμένουμε όλους για να τραγουδήσουμε παρέα "εισιτήριο στην τσέπη σου", "πόνος άπονος" , “Καράβια Χιώτικα”, “Τα σμυρνέικα τραγούδια”, “Άναθεμά σε” και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια!
http://www.youtube.com/watch?v=qGeO8ZT3L0g
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ:15 euro

Γιαννης Πουλοπουλος Επεφτε βαθια Σιωπη Soul destiny feat Dtaeys




επανεκτελεση του ''επεφτε βαθια σιωπη''Soul destiny-Dtaeys PRODUCTIVE
ΦΩΝΗΤΙΚΑ-ΣΤΙΧΟΙ SOUL DESTINY-DTAEYS PRODUCTIVE
μιξη-μαστερ-DTAEYS.demo track μη εμπορευσιμο
αλμπουμ ''αλισαχνη''μελοδραματικο hip hop
ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ..ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ..ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ..ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ..ΒΙΚΥ ΧΑΡΙΤΟΥ..DTAEYS PRODUCTIVE..RD ΡΥΘΜΟΔΟΤΕΣ..και αλλοι πολλοι...
www.myspace.cοm/souldestinymusic
from thiba...''αλισαχνη''ειναι τα ιχνη του κυματος...ειναι το προτζεκτ που ετοιμαζει το γκρουπ με συμμετοχη μουσικων και τραγουδοποιων απο αλλα ειδη μουσικης,χρησιμοποιωντας παραδοσιακα οργανα,την ποιηση και το μελοδραμα με βαση το hip hop..
συντομα περισσοτερα..

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Lynyrd Skynyrd 18.06.2012




Γήπεδο Baseball Ελληνικού - Αθήνα
Τιμή:
35
Προπώληση:
Public, Ticket House, Ticket Services, MusicLand
Online αγορά:
http://www.livetickets.gr


Live2 presents:
Lynyrd Skynyrd
Το συγκρότημα θρύλος του southern rock
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
18 Iουνίου
στην Αθήνα
Γήπεδο Baseball
Επιτέλους θα τους δούμε live και στην Αθήνα! Τους Lynyrd Skynyrd, το πιο δημοφιλές όνομα του south rock. Και θα ακούσουμε κι εμείς, ζωντανά, κομμάτια όπως τα Free Bird, Sweet Home Alabama και That Smell. Στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού.
Πέρα από τα κιθαριστικά riffs του αμερικάνικου νότου και τα «θανατηφόρα» τραγούδια, οι Lynyrd Skynyrd είναι ένα συγκρότημα με ασίγαστο πάθος, ένα συγκρότημα υπεύθυνο για τη διαιώνιση του μοναδικού Αμερικάνικου πνεύματος.
Και με νέο υλικό, το πρώτο μετά το 2003 και το Vicious Cycle. Η μπάντα-θρύλος των Lynyrd Skynyrd επέστρεψε με το «God & Guns», ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε στην ετικέτα της ιστορικής «Loud & Proud / Roadrunner Records». Ηχογραφήθηκε στο Nashville μεταξύ του 2008 – 2009, με διάφορες όμως ατυχίες να χτυπούν το συγκρότημα. Το project διακόπηκε αιφνίδια από το θάνατο του ιδρυτικού μέλους και κιμπορντίστα Billy Powell και αργότερα και του μπασίστα Ean Evans (2011).
Με την καθοδήγηση των βασικών μελών του συγκροτήματος, του Gary Rossington (κιθάρες), Johnny Van Zant (φωνητικά) και Rickey Medlocke (κιθάρες), μαζί με τον drummer Michael Cartellone, οι Lynyrd Skynyrd ηχογράφησαν ένα άλμπουμ (υπό καθεστώς “απειλής”, όπως συνήθως, σύμφωνα με τον Van Zant), που στέκεται στο ύψος του μύθου που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν στο Jacksonville της Φλόριντα. Ήταν η περίοδος που η καριέρα τους βρέθηκε στο peak, η δεκαετία μέχρι και το 1977, όταν σε μία αεροπορική τραγωδία σκοτώθηκαν τρία μέλη τους, ανάμεσά τους και ο Ronnie Van Zant και ο Steve Gaines. Από τότε, παρότι η μπάντα έχασε ξανά με τραγικό τρόπο τον Allen Collins, τον Leon Wilkeson και τον Hughie Thomasson, δεν σταμάτησε να ροκάρει.
Mετά τους πρόσφατους θανάτους των Powell και Evans, «πολλοί θα περίμεναν προφανώς να πούμε ως εδώ αρκετά τράβηξε..», παραδέχεται ο Medlocke. Με έναν κατάλογο που ξεπερνάει τα 60 άλμπουμ και πωλήσεις που φτάνουν τα 30 εκατομμύρια, οι Lynyrd Skynyrd παραμένουν ένα cultural icon που γνωρίζει απήχηση σε όλες τις γενιές. Το καινούργιο τους άλμπουμ God & Guns έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα. «Θέλαμε να αποδείξουμε στον κόσμο ότι ακόμα κρύβουμε άσσους κάτω από το μανίκι» λέει το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας τους Gary Rossington.
Επιστρέφοντας από το στούντιο μετά το θάνατο του Powell, τα keyboards του οποίου ακούγονται σε περισσότερα από τα μισά τραγούδια στο God & Guns, «ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα, δεν πρόκειται να σας πω ψέματα» ομολογεί ο Van Zant. «Αλλά το ξεπεράσαμε, όπως απ' ο,τι φαίνεται κάνουν πάντα οι Lynyrd Skynyrd. H μουσική είναι η καλύτερη θεραπεία. Αυτός ο δίσκος χρειαζόταν να γίνει. O Gary, o Rickey και εγώ είπαμε απλά “ας προχωρήσουμε, ας το τελειώσουμε!”».
Τα δάκρυα έλαβαν τέλος και τώρα.. it's time to rock! «Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους σηκωθήκαμε όρθιοι και συνεχίζουμε να παίζουμε» συμπληρώνει ο Medlocke. «Για εμάς το ότι στεκόμαστε πέρα από ό,τι έχει συμβεί, κάνει το συγκεκριμένο δίσκο ακόμα πιο ξεχωριστό. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο Billy και ο Ean μας βλέπουν από ψηλά με τεράστια χαμόγελα!».
Με τον περίφημο Βοb Marlette να υπογράφει την παραγωγή και την προσθήκη του κιθαρίστα John 5, το άλμπουμ ακούγεται πιο μεστό από οποιοδήποτε άλλο. «Ποτέ στο παρελθόν δεν συνεργαστήκαμε τόσο καλά με παραγωγούς, θέλαμε πάντα να γίνονται τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο» παραδέχεται ο Rossington. «Ο Bob Marlette είναι εξαιρετικός τύπος. Βρήκε τον τρόπο να μας μιλήσει “μουσικά” και αυτό μας έκανε αμέσως φίλους. Είχε πολλές νέες φρέσκιες ιδέες και τρόπους να κάνει τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα ήθελε να διατηρήσει και τους παλιούς ήχους».
Για τον John 5, o Rossington προσθέτει: «είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί, και όπως ξέρετε έχω παίξει με πολλούς και εξαιρετικούς. Αυτός ζει μαζί με την κιθάρα του». Με βάση το Southern rock και την country, με παθιασμένα φωνητικά από τον Van Zant, και με τις χαρακτηριστικές κιθάρες του γκρουπ, το God & Guns καταφέρνει να διατηρήσει το γνώριμο ύφος των Skynyrd ενώ, ταυτόχρονα, ακούγεται εντελώς σύγχρονο. Και επίκαιρο επίσης, κάτι πολύ απαραίτητο σ' αυτούς τους καιρούς που είναι πολιτικά ασταθείς – γίνεται φανερό από τους τίτλους κάποιων κομματιών που υπονοούν το αίσθημα της απειλής και της άρνησης του να παραμείνει κάποιος ήσυχος και αδρανής. Πράγματα που σίγουρα θυμίζουν σε πολλούς το ξεκίνημα των Skynyrd.
«Δεν είναι μόνο οι λέξεις “God and guns”. Πρέπει να κοιτάξετε το παρελθόν και να δείτε πάνω σε ποια θεμέλια χτίστηκε αυτή η χώρα: στην ελευθερία», λέει ο Medlocke. «Ο καθένας θα έπρεπε να μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις του χωρίς να του λέει ο άλλος τί πρέπει να κάνει και πότε να το κάνει. Αυτό λέγεται ελευθερία επιλογής», συνεχίζει ο Medlocke που υπερηφανεύεται για το ότι είναι αυτόχθονας Αμερικάνος. «Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πουν ότι επέστρεψαν οι rednecks (λευκοί ρατσιστές). Τους απαντώ λοιπόν ότι τα μέλη αυτής της μπάντας δεν είναι “rednecks”. Ο μόνος καταραμένος redneck είμαι εγώ γιατί απλούστατα είμαι ερυθρόδερμος!».
Οι Skynyrd κρατούν τα στάνταρτς ψηλά. Στα live και στα τραγούδια τους. «Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν πως βγήκαμε περιοδεία επειδή χρειαζόμαστε τα χρήματα. Η πραγματικότητα είναι πως εμείς απλώς αγαπούμε τη μουσική, είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα χρήματα. Ζούμε για να ανεβαίνουμε στη σκηνή και να παίζουμε ζωντανά. Και να βλέπουμε στα μάτια των ανθρώπων, πόσο αγαπούν αυτή τη μουσική».
Στις 18 Ιουνίου εμείς θα είμαστε στο Ελληνικό, στο γήπεδο Baseball για να διαπιστώσουμε πώς οι Lynyrd Skynyrd συνεχίζουν να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του αμερικάνικου νότου. Και παίζουν αυθεντικό southern rock. Οι περισσότεροι από εμάς για πρώτη φορά θα τραγουδήσουμε μαζί στίχους που σημάδεψαν και το δικό μας παρελθόν..Sweet home Alabama, Where the skies are so blue, Sweet home Alabama, Lord, I'm coming home to you..
Lynyrd Skynyrd full band:
Gary Rossington- Guitar Johnny Van Zant- Vocals Rickey Medlocke- Guitar Mark "Sparky" Matejka- Guitar Michael Cartellone- Drums Robert Kearns - Bass Peter “Keys” Pisarczyk - Keyboards Honkettes: Dale Krantz Rossington- Backing Vocals Carol Chase- Backing Vocals

Also check:
http://www.lynyrdskynyrd.com/
http://www.facebook.com/LynyrdSkynyrd
https://twitter.com/skynyrd
http://www.youtube.com/results?search_query=lynyrd+skynyrd&search_type=&aq=f
http://www.myspace.com/lynyrdskynyrd



Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 35e μέχρι τις 15/02/12
Αθήνα: Metropolis, Public, Ticket House, Ticket Services
Θεσσαλονίκη: Musicland (Mητροπόλεως 102)
και ηλεκτρονικά στο www.livetickets.gr

Blind Guardian 17.06.2012




Principal Club Theater - Θεσσαλονίκη
Τιμή:
30
Προπώληση:
Ticket House
Online αγορά:
http://www.ticketpro.gr

BLIND GUARDIAN (Germany)
Tickets 30 euros presale / 35 euros at the door
Doors open at 20:00

Mikael Delta 16.06.2012 22.30




Six D.O.G.S. - Αθήνα


Το six d.o.g.s έχει τη χαρά να φιλοξενεί για πρώτη φορά στη σκηνή του τον Μιχάλη Δέλτα, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής της τελευταίας 20εατίας, ιδρυτικό μέλος του πιο εμβληματικού διδύμου των 90s στη χώρα μας, τους Στέρεο Νόβα.
Μια μουσική αναδρομή 17 χρόνων του Μιχάλη Δέλτα στην Techno δισκογραφική του πορεία από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, με releases απο τη θρυλική βέλγικη R&S Records, την αγγλική GlasgowUnderground, τη Distance της Γαλλιας, την ελληνική Klik και τη γερμανική Young Society Records.
Projects που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της παγκόσμιας Techno μουσικής σκηνής, αλλά και την περίοδο μιας μεγάλης κοινωνικής αποδόμησης του δυτικού πολιτισμού.
Το συγκεκριμένο Retrospective σχολιάζει μουσικά καθώς επίσης και με video projections, το τέλος της πολιτικής δυναστείας εναντίον των λαών, την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για πολιτική συνειδητότητα, κοινωνική ελευθερία και μελοποιεί τον αστικό και ταξικό θόρυβο της Αθήνας μέσα απο την Techno μουσική κουλτούρα.
http://www.mikaeldelta.net
http://www.myspace.com/mikaeldelta

Sugahspank & MC Yinka w/ Alex Retsis 15.06.2012 22.00




Floral - Αθήνα


Ένα δυναμικό τρίο έρχεται από τις γειτονιές της Αθήνας με σκοπό να ξεσηκώσει όλους τους οπαδούς του hiphop και μη,με το ανεπανάληπτο live του. Με μόνο οδηγό τους τα original vibes, η Sugahspank! και ο Mc Yinka (Cast-a-Blast) εδώ και μια δεκαετία έχουν αφήσει στην Ελλάδα το προσωπικό τους στίγμα επί σκηνής - με δυναμικές εμφανίσεις και αμέτρητες συνεργασίες που φτάνουν μέχρι και τα όρια του πειραματισμού. Για πρώτη φορά λοιπόν, ενώνουν την καλλιτεχνική τους πορεία σε ένα back to basics set, επιλέγοντας προσωπικές αλλά και διασκευασμένες επιτυχίες, από το χώρο του hiphop,soul,των breaks και της reggae. Στα laptop beats και στο live manipulation τους πλαισιώνει με αρκετό ενθουσιασμό και αυτοσχεδιασμούς ο Αλέξης Ρέτσης (Qebo, VGO, Modular Expansion). Με πρωταρχικό σκοπό του τη διασκέδαση και τα party vibes,το τρίο υπόσχεται ένα άκρως δυναμικό 2ωρο set, που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

ευρωπαικη μερα μουσικης 2012


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Από χθες το απόγευμα έχουμε αρχίσει να «σπέρνουμε» μαγικές και ενδυναμωτικές σταγόνες προς όλες τις κατευθύνσεις της χώρας.
Γρήγορα… ευελπιστούμε ότι θα σχηματίσουν ρυάκια και τελικά ποταμιά τα οποία θα μεταφέρουν ένα μοναδικό μείγμα από μελωδικές, ρυθμικές και αρμόνικες σταγόνες, βγαλμένες από ένα ελιξίριο αισιοδοξίας, αναζωογόνησης, και αγάπης …
« Η μουσική δίνει δύναμη για ζωή, χωρίς αυτή η ζωή θα ήταν απλά μια άγονη έρημος, μία άγονη γη. Μουσική σημαίνει ρυθμός, μέσα από την κίνηση και τον ήχο. Όπως ακριβώς αρχίζει η ζωή, μέσα από τη ρυθμική κίνηση των καρδιακών παλμών και του σφυγμού. Μία νότα, ένας ήχος ξεκινούν και δίνουν ζωή σε ένα ολόκληρο μουσικό κομμάτι. Εκείνο με τη σειρά του δίνει ζωή σε συναισθήματα και σκέψεις, στην κίνηση των σωμάτων, στους ήχους που βγαίνουν από την ψυχή με ένα τραγούδι. Τα οποία με τη σειρά τους έρχονται να ζωντανέψουν τις ίδιες μας τις υπάρξεις.
Η ανάγκη του ανθρώπου και της φύσης για ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διέξοδο στα ενδότερα συναισθήματα, τα οποία αναδύονται καθώς το ελιξίριο της ζωής βρίσκει το δρόμο του προς αυτά.
Έίναι η ίδια η μουσική.»
HappyArtist.eu
(Γραφίστες και δημιουργοί των εικαστικών της ΕΓΜ 2011 και 2012)
Και ενώ όλα αυτά που θα έχετε την δυνατότητα να βιώσετε, ενδεχομένως να σας μοιάσουν με μεμονωμένες σταγόνες, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό που συνέβη οργανωτικά φέτος, μοιάζει με μια επανάσταση!
Ο λόγος που αναφέρομαι προσωπικά σε εσάς έχει να κάνει με αυτό ακριβός το γεγονός, δηλαδή ότι για να μπορέσουν οι περσινές όπως και οι φετινές εκδηλώσεις να « υπάρξουν» έπρεπε να αλλάξουμε 100% τον τρόπο συντονισμού και οργάνωσης όλων των εκδηλώσεων της Ελλάδος... και αυτό… το καταφέραμε (μάλλον )…
Ο τρόπος που τα καταφέραμε όμως… είναι ο λόγος που με κάνει μετά από τόσα χρόνια μαζί σας, να νιώθω ότι οφείλω να σας παρουσιάσω το δικό μου μικρό κομμάτι της αλήθειας, αυτό που μου αναλογεί, χωρίς να παραγνωρίζω την αλήθεια όλων όσων ασχολήθηκαν ή ακόμη συμμετείχαν, θετικά ή αρνητικά με το θέμα της ΕΓΜ εδώ και 14 χρόνια λοιπόν.
Όπως γνωρίζετε, τόσα χρόνια επικοινωνούμε μαζί σας σχεδόν αποκλειστικά στο όνομα όλων των ανθρώπων, καλλιτεχνών και υποστηρικτών αυτής της υπέρβασης, που με χαρά και εξάλλου με δίκη μας πρωτοβουλία εκπροσωπούμε, όμως λόγο ακριβός αυτής της τεραστίας και ετερόκλιτης Πολιτιστικής Αρμάδας συνεργασιών και συμπράξεων και στο πλαίσιο της « κοινωνικής μας συνοχής» σχετικά με το όλο εγχείρημα, παραμέναμε όσο μπορούσαμε και σχεδόν πάντα, διπλωματικοί (και τελικά, καλά κάναμε!)…
Όμως, ενώ τόσα χρόνια δεν ήταν ποτέ στην φιλοσοφία μας να καταγγέλλουμε ή να αναρτούμε κατηγορώ… μεσα απο τόσο χάος και επειτα απο τα τοσα προβλήματα, πλέον δεν υπάρχουν λόγοι να είμαστε συγκαταβατικοί γιατί αλλιώς πια θα είμαστε συνένοχοι.
Και το θεμα λοιπον δεν θα είναι να κρινουμε τους αλλους ή της αποτηχιες μας, διοτι ειμαστε ακριβος μια εβδομαδα πριν από τις εκδηλωσεις. Με το καλο να περσαουμε ολοι οσο καλυτερα μπορουμε, και μετα, ας τα πουμε ολοι μαζι, να δουμε τι θα κναουμνε καλυτερα του χρονου!
Όμως λοιπόν, επειδή ακριβός τα πράγματα είναι τόσο τραγικά, αποφασισαμε να δουμε το ποτηρι μισω γεματο, και θα σας πουμε το γιατι.
Λιγο πριν όμως ακομη, πρεπει να σας πουμε τι και ποιοι ειμαστε αυτοι που τα καταφεραμε, πρεπει να διακιοσουμε τη φημη αυτων που το …. βιωσαν οργανωτικα ετσι ώστε να μπορεσετε να το βιωσετε δημιοργικα!
και με αφορμή την θετική πρόθεση του άρθρου που έγραψαν οι φίλοι έπειτα από περισυλλογή στοιχείων για το πρόγραμμα ( http://kati-exei-na-pei.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html ) αναφορικα με την διευρημενη ιδεα ότι η οργάνωση γίνεται χάρη στην κρατική υποστήριξη, ήθελα προσωπικά να τοποθετήθω επιτέλους .
Η πρωτοβουλία μας ξεκίνησε με την ίδρυση της ΜΕΣΟ το 1998, η εξέλιξη της ιδέας στην Αθήνα και η ανάπτυξη της Πανελλαδικά από το Νοέμβριο του 1998 έως σήμερα ανήκει αποκλειστικά σε εμάς και όχι σε κάποιο κυβερνητικό φορέα.
Όλα ξεκίνησαν στις 21/06 του 1999, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, την ΑΕΠΙ και το Γαλλοτραφή φίλο Φρεδερίκο Χόντο… σε ρόλο χορηγού! Καταφέραμε χωρίς PC, χωρίς επαφές και με ελάχιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας να κάνουμε 5 πλατείες, 3 παρελάσεις και 2 εργαστήρια στην Αθήνα… χωρίς να το παρατηρήσει κανείς!
Το 2000, την 2η χρονιά που θα οργανώναμε την Γιορτή, στην Αθήνα, λόγο του εθνικού ζητήματος που είχε προκύψει με τις ταυτότητες, ο Δημήτρης Ρηγόπουλος μας είχε αφιερώσει ένα από τα πιο όμορφα άρθρα που έχει γραφτεί ποτέ για την Γιορτή*(αν και η αλήθεια είναι, ότι η Γιορτή δεν έκανε ποτέ 1.000.000 θεατές με την μια… αλλά έχει ο καιρός!). Έθετε το δίλημμα μεταξύ 2 Ελλάδων διότι είχαν ακυρωθεί όλες οι εκδηλώσεις του κέντρου την τελευταία στιγμή και με την απολυτή απουσία των εκπροσώπων της δημοκρατίας, νιώσαμε από μόνοι μας ότι έπρεπε να εξηγήσουμε γιατί παίρναμε την πρωτοβουλία να ακυρώσουμε εμείς τις εκδηλώσεις (είχε γίνε στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου τύπου) .
Φαίνεται λοιπόν, ότι το μάθημα δεν έγινε πάθημα καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, όταν κάτι έχει γερά θεμέλια, αντέχει στις ταραχές!
Και για αυτούς τους λόγους, από το ξεκίνημα της επέκτασης της ιδέας Πανελλαδικά έως σήμερα όλες οι διαμορφωσεις των θεμελιων (των ομαδων συντνισμου δηλαδη) γινοντουσαν χάρη στους χαρακτηρες απλων αλλα αποφασισμενων ανθρώπων καταρχήν και μετα από ειδικοτητα και τιτλο! Εθελοντες, φτωχοί, πλούσιοι, καλλιτέχνες και τελικα, εκατοντάδες πολίτες καταφέραμε να γίνουμε ενεργοί, χωρίς να περιμένουμε κάποιος να αλλάξει την κατάσταση για εμάς και με την κατανόηση ότι τα πράγματα θέλουν χρόνο…
Δεν κοιτάξαμε πότε πόσο θα κερδίζαμε… ουτε εμεις, ουτε εσεις και αντίθετα, εδώ και κάποια χρόνια προσέχουμε να μην είμαστε μόνο συναισθηματικοί… γιατί θα καταλήξουμε να οργανώνουμε συναυλίες για τις φυλακές μόνο! … επί τι ευκαιρία θέλω να αναφερθώ σε κάποιον ενοχλημένο κύριο, ο οποίος μας είπε να μην τον ενοχλούμε γιατί δουλεύουμε μόνο με μάνατζερ και ότι για να συμμετάσχεις πληρώνεις ή θέλεις βύσματα!!!… Υπάρχουν αλήθειες και σίγουρα υπερβολές… και επισήμανα στην στενοχωρημένη ομάδα (γιατί όταν κάνεις κάτι παθιασμένα, όλα σε αγγίζουν!) , ότι εάν απευθύνεσαι στο δημόσιο χώρο, σε 100 με 150 χιλιάδες θεατές, σίγουρα δυστυχώς θα υπάρξουν και κάποιοι δυσαρεστημένοι… ευτυχώς όμως, έχουμε μεράκι πιστεύω, και το έχουμε περιορίσει. Για αυτό θα επικοινωνήσουμε με τον κύριο, και θα των ακούσουμε!
Αυτά για την εισαγωγή και μιας και προηγουμένως αναφερθήκαμε στο δημόσιο, πρέπει επιτέλους πιστεύω να τελειώσει εδώ ο μύθος αυτός και για να ελαφρύνω την καρδία μου, ας επιστραφει στο Καισαρα, αυτό που ανηκει στο ΚΑισαρα!
από το 1999 έως σήμερα, η Γιορτή της Μουσικής είναι το μοναδικο γεγονος που αποσο γνωριζω υπαρχει χαρη και μονο στην δημιουργικη ανυσηχια και την Επικοινωνιακη αναγκη μεσω εθελονιτκη συμμετοχης των ανθρώπων, που εχουν οραμα και πιστη.
Εκτοτε, πλην της ΓΓΝΓ που παντα ητανστο πλευρο μας, δεν έχουμε λάβει ποτέ κρατική υποστήριξη στην οργανωση, προβολη, διαδοση η προωθηση εστω της ιδεας ουτε τοπικα, ουτε εθνικα. Αυτό το γεγονός τοπικης και εθνικης εμβέλειας συμβαινει και υπαρχει αρχικα γιατι εμεις ειχαμε το οραμα.
Επειτα με την πρωτοβουλία μας να διαμορφωσουμε αυστηρος αξιοκρατικα θεμελεια αρχιε ο γολγοθας της επικοινωνιας (!) με το κρατο…. (Euronews : No Comment) μονο με την υποστιριξη ΔΗμων και φορεων τοπικης αυτοδοικικησης ξεκινησε μια ισοτρια που σας δινω για πρωτη οφρα
Γιατι?
Γιατι σημερα σας ανηκει αποκλειστικά! Ανηκει σε εσάς τις χιλιάδες γνωστών ή άσημων ανθρώπων που με το δικο σας οραμα εχετε διαμορφσει τα τεχνικα, το πρόγραμμα, την καλλιτεχνικη συμμέτοχη, τις άδειες, την επικοινωνια… ο κοπος, το οικονομικο κοστος…για αυτό όμως, όπως και εάν είναι, αυτές οι φετινες εκδηλωσεις γινονται από εσας για εσας και πρεπει να το γνωριζετε. Εμεις, απλα βαλαμε ολη την δικτυωση μας, τις επαφες μας, την τεχνογνωσια 14 ετων και εννοειτε, την αγαπη μας!
Εμείς δείξαμε το δρόμο και η συνέχεια ήρθε μόνη της! Έπρεπε όμως, όπως και για κάθε νέο καλλιτέχνη, να ανέβουμε μια μια τις σκάλες! Και για να περνουμε ολοι κουραγιο και δυναμη, μια μικρη αναδρομη θα φερει θετικη ενεργεια πιστευω:
Αρχικά λοιπον από το 1999 έως και το 2003, όπως σας ελεγα «αναγκαστήκαμε» να παράγουμε το 100% / 100% των εκδηλώσεων, δράσεων και συναυλιών διότι κανένας δεν σκεφτότανε να οργανώσει μόνος του μια δράση σε εξωτερικό χώρο!
Ετσι από τότε εως σήμερα άρχισε η ιστορία με τα …demo, και εκτοτε κάποια…. 1800 demo εχουν μαζευτει σε κουτες, (εννοειται ότι τα κραταμε) ετσι ώστε μια μερα να τα κανουμε ακουσιτκη εκθεση… θα εκπλαγούσατε από τα εργα, τους ηχους και τα ονοματα…
Από το 2003 ηρθε σιγα σιγα η καθιερωση και η ιδεα της συμμετοχικής συνδιοργάνωσης έπιασε τόπο. τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν έτσι ώστε να άρχιζουν να μοιράζονται οι παραγωγές στην Αθήνα, χάρη σε τοπικές συνεργασίες (με όποιον είχε την όρεξη να πάρει την δίκη του πρωτοβουλία) φτάνοντας το ποσοστό συν-παραγωγής στο 50 % ανεξάρτητοι/ 50 % εμείς.
Και ενώ η Αθηνα έβρισκε σιγα αλλα σταθερα, καινοτομες συσταδες και πρωτότυπους ανταλλακτικούς τρόπους για να αναπτυχτεί (ετσι τις ονομάζαμε αυτές τις πρωτοβουλίες εκείνη για την εποχή) παράλληλα, έβλεπαν το φως της ημερας νεοι ραδιοφωνικοι σταθμοι, περιοδικα, Free Press, το παραδειγματα πολλα, η ιδεα αρχισε επισης να εξαπλονεται μεσω των οραματων αλλων «φιλων» που με την σειρα τους, ανελαβαν με δικη τους πρωτοβουλία σε διαφορα σημεια της Ελλαδας… να ριξουν και αυτοι, μερικες σταγονς από το ελιξιριο που λεγαμε. Ο καθενας με τον τρόπο του.
Ετσι μετα από 14 χρονια λοιπον φεςτος, και με μηδενικο προυπολογισμο το ξανα τονιζω ξεκαθαρα, σας παρουσιαζω με υπερηφανεια τις εκδηλωσεις που σε πανελλαδικο επίπεδο οι παρακάτω εταίροι και φορείς / υποστηρικτές συγκεντρωσαν και συντονίσαν για εσας:
• Εθνικός Συντονισμός: ΑΜΚΕ με πύρινα 8 ατόμων
• Μια σύμπραξη με 10 εταιρείες (εταίρων / υποστηρικτών)
o 30 Δήμοι και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
o 150 τοπικούς συντονιστές
o Πυραμίδα διοαφορετικων επιπεδων, με τοπικές διακαλδωσςεις δια μεσου 250 ανθρωπων συνολικα σε εθνικο επιπεδο
 200 Ωδεια, Μουσεια, Συλλόγους, Ιδρυματα,
 550 σχήματα, ορχηστρες, χοροδιες και Dj’s
 ήτοις 3500 καλλιτέχνες (ναι, ακόμη και φέτος!),
o 120 χορηγους επικοινωνιας,
o 200 υποστιρικτες, σε 30 δήμους και 5 περιφέρειες
και τέλος…
• Οργανώνουμε τις εκδηλώσεις των Αθηνών και αλλων Δημων εντώς Αττικής,
• Εκπροσωπούμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο

ΠΡεπει όμως αναφορικα με τις πρότασεις συμμετοχης (Demo) των νεων, ανερχομενων ή καταξιομενων καλλιτέχνων και σχήματων της Αθήνας, να παρουμε μια αποφαση που δεν εχουμε ξανα σκεφτει ποτε ότι θα επρεπε να φτασουμε εκει.
Διοτι όπως και περυσι, ενώ θέλαμε μέχρι τέλους να ελπίζουμε ότι θα βρίσκαμε τις δυνατότητες να χρηματοδοτήσουμε τις αυτοτελές σκηνές μας όπως κάθε χρόνο, τα πράγματα δεν πήγανε καλά και οι δυνατότητες παραγωγης μας τελευταια στιγμη επεσαν στο ποσοστο 85 (ανεξαρτητοι) – 15 (αυτοιτελες δηλαδη με για να καταλαβετε:
Από το 2007 και περα για την Αθηνα συγκεκριμενα, καταφέρναμε να συσπειρώσουμε μεσω ορο 30 με 40 συνεργασίες κάθε χρονο (ιδρύματα, Ωδεία, εταιρείες, σύλλογοι…) και για παραδειγμα στο αποκορυφωμα των εκδηλωσεων το 2007, παραγαμε και συντονιζαμε 8 κεντρικες πλατιες, 4 μικροτερες και 25 παράλληλες εκδηλώσεις.
Το πλαισιο συμμετρικότητας ηταν στο επιθημητο, δηλαδη στο 70 % / 30% (ανεξάρτητοι / παραγωγής μας)
Δηλαδή εκτος από όλα τα θεματα του πανελλαδικου και αθηναικου πλαισιου, από πλευρας παραγωγης ειχαμετην ευθηνη χρηματοδοτησης για:
• 5 με 6 σημεια χ 2 η 3 ημερες = 10 με 18 εκδηλώσεις
• 5 με 6 σηχαμτα ημερησίως χ 10 -18 εκδηλώσεις = 50 με 108 σχηματα
Φετος, είναι κατω από το περσινό επίπεδο (85-15).
Οποτε ενώ όπως ειπμαμε προυγουμενως, τόσα χρόνια δεν ήταν ποτέ στην φιλοσοφία μας να καταγγέλλουμε ή να αναρτούμε κατηγορώ… πρεπει λοιπον να σας μοιραστω προσωπικα αυτό το δηλημμα
Χαιρομαι που στο συνολο της ελλαδας, ολοι μαζι καταφεραμε τοσα πολλα, αλλα για την Αθηνα, την πολη οπου εδώ μεγαλωσε αυτή η ιδεα, λυπαμε, αλλα πρεπει να προτεινουμε μια δικαια λυση, οσων αφορα το ότι δεν μπορουμε ουτε φετος να παρουσαισουμε απευθειας περισοοτερους από 15 με 20 καλλιτεχνες, από συνοιλικη λιστα προτασσεων 220 καλλιτεχνων!
Και επειτεα από πολλες διαβουλευεσεις και συζητησεις με ολους τους συνεργατες καλλιτεχνες, δημοσιογραφους, φιλους, υποστιρικτες, προτεινουμε το ομονο που πιστευουμε μπορει να μην αμαβρωσει το άλλο γεγονος του υπολοιπου συμμετοζχικουη επιτευγματος… και να προτεινουμε λοιπον την μεταφορα ολων χωρις εξαιρεση στην επερχομενη ΕΓΜ Αθηνων 2013
Γιατι να το κανουμε αυτό? Τι θα παει καλυτερα του χρονου?
Γιατι, παρά τα δυσάρεστα και άπειρα προβλήματα που για άλλη μια φορά έφεραν τα άνω κάτω στα πάντα, και εννοείται και στο κοντινό μας περιβάλλον είναι το ίδιο και χειρότερα… (και ούτος η άλλος και πριν την κρίση, ήδη δεν μπορούσαμε να πληρώνουμε τα ενοίκια μας στην ώρα τους!) και αναφορικα με το τι μολις σας εκφρασα σχετικα με την καλλιτεχνικη των Αθηνων… ή ακομα και παρά το γεγονός της μεγάλης καθυστέρησης μας* στην ανακοίνωση του εθνικού προγράμματος… με αφορμή την ημερα της « Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής Ελλάδος 2012», θα γίνουν περισσότερες από:
- 200 εκδηλώσεις πανελλαδικά,
από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου,
σε 30 πόλεις σε όλη την χώρα (πάλευαν άλλες 6 μέχρι τέλους αλλά…)..
Επίσης, και ενώ έγιναν αρκετά αργά οι κινήσεις για συντονισμένες προσπάθειες, κυριολεκτικά σε πείσμα των καιρών, η Γιορτή της Μουσικής θα έχει ανάπτυξη όπως πχ για πρώτη φορά με πολλαπλές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Ι.Π. Μεσολογγίου και στην Ρόδο.
Ισοτριες… συγκινησεις, συναισθηματα και μαχες…Τόσες πολλες; θα θέλαμε να τις βάζαμε σε χαρτί και να σας τις μοιραζομασταν (ειμαστε ομως τοσο λιγοι!)
Εθελοντικές συμμετοχες, προσφορές σε ειδος από ξενοδοχεια μεχρι αφισες, εισιτιρια των ΚΤΕΛ ή προσπάθειες από & με ανθρώπους από κάθε κοινωνική ομάδα, από επιχειρηματίες έως απλους πολιτες, ανέργους και ιδιώτες, εως Δημοτικούς και ιδιωτικούς υπάλληλους, χιλιάδες κυριολεκτικά άνθρωποι έχουν προσφέρει απρόσμενα πολλά, δίνοντας ζωή στο όλο δημιουργικό εγχείρημα για πρώτη φορά έτσι, μέσω απίστευτων ανταλλακτικών προτάσεων!
Επειδή λοιπόν δεν θα πάμε ούτε σε chat ούτε σε πρωινούς καφέδες … διότι δεν έχουμε το χρόνο γιατί ακόμη και τωρα, παλεύουμε με τον δημιουργικό τρόπο που γνωριζουμε, απλα, θέλαμε πολύ να γνωριζετε επιτελους και από δω και στο εξης να το εχετε υποψη, δηλαδη τελικά … με το τι μοιάζει εκ των έσω…
η γεννηση και η δημιουργια ενος θαύματος!
Και για ολους αυτους τους λογους που προανεφερα πιστευω πως αξιζε να γνωριζετε ότι ο τροπος που δημιοργηθηκαν οι φετινες εκδηλωσεςις… όπως το επισήμανα και το πρωί, μπορούμε πλεον να το πούμε με υπερηφάνεια είναι αθλος και σιγουρα… «ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»!
γιατί τελικά όντως η Μουσική είναι ένα ελιξίριο ζωής!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Καλλιόπη Βασιλείου, Χριστίνα Γεράκη, Ζωή Βεργάκη 08.06.2012 22.00




Μουσική Σκηνή Μακάρι - Αθήνα

Νύχτα μάγισσα....
Σας προσκαλούμε στη Μουσική σκηνή "Μακάρι" για μια βραδιά με παραδοσιακά & έντεχνα τραγούδια, ένα ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής μουσικής.
Παίζουν οι:
Καλλιόπη Βασιλείου - τραγούδι, λύρα, μαντόλα
Χριστίνα Γεράκη - τραγούδι, κιθάρα, λύρα
Ζωή Βεργάκη - τραγούδι, μπεντίρ

Eίσοδος: 11 ευρώ με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, 12 ευρώ με ποτό

Σωκράτης Μάλαμας 07.06.2012 21.00




Μονή Λαζαριστών - Θεσσαλονίκη
Τιμή:
15
Προπώληση:
Public, Ιανός, Μονή Λαζαριστών


Ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και ακολουθεί το Σωκράτη Μάλαμα εδώ και δύο δεκαετίες, δίνει και φέτος το ραντεβού του σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα, για να στηθεί ένα γλέντι ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.
Και, επειδή η κατά μόνας ακρόαση έχει διαφορετική σημασία και διαστάσεις από το διονυσιασμό ενός live, σημειώνουμε όλοι, ότι ο Μάλαμας παίρνει τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες. Μαζί του οι: Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι Νίκος Μαγνήσαλης / κρουστά Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι
Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής Υπεύθυνος στησίματος ήχου / Αργύρης Λιανός Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 15€ / Φοιτητικό 12€

'Με Τη Στροφή Ενός Τραγουδιού' - Συναυλία του ΚΕΘΕΑ Στροφή




07.06.2012 18.00

Τεχνόπολις - Αθήνα

Προπώληση:
Public
Online αγορά:
http://www.viva.gr


Το 1Ο Festival του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ!
5 Συναυλίες σε 1 ημέρα για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ πατάει ΓΚΑΖΙ με το Φοίβο Δεληβοριά, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Στάθη Δρογώση, τη Μαριέττα Φαφούτη, Ματούλα Ζαμάνη και τους Angry Birds. Μαζί τους ο Tareq σε live dj set ενώ στην έναρξη της γιορτής θα εμφανιστεί το μουσικό συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ.
Αναλυτικό πρόγραμμα εμφάνισης καλλιτεχνών:
18.00 – 18.20: Το Μουσικό Συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ
18.35 – 19.20: Ματούλα Ζαμάνη & Angry Birds
19.35 – 20.20: Μαριέττα Φαφούτη
20.30 – 21.20: Στάθης Δρογώσης
21.35 – 22.35: Νατάσσα Μποφίλιου
22.50 – 00.00: Φοίβος Δεληβοριάς
Ενδιάμεσα live dj set από τον TAREQ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.
Προπώληση εισιτηρίων: Στα καταστήματα PUBLIC, στο Viva.gr ή στο 13855
Τιμές εισιτηρίων: 15€ προπώληση, 18€ Γενική είσοδος
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: τηλ: 210 8822122, www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi, www.twitter.com/ketheastrofi

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 15€ (ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ)

Γιάννης Χαρούλης 06.06.2012




Τεχνόπολις - Αθήνα
Προπώληση:
Public, Τεχνόπολις, Ιανός

Ανοίγει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και ξεκινά τα ταξίδια παρέα με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους και τις Μαγγανείες.
Ο Γιάννης Χαρούλης αναζητά τα χρώματα της ¨Πρώτης Άνοιξης¨, ψάχνει ¨Αγίους¨ με ¨Οδοιπόρους¨ σκαρφαλωμένους σε ¨Ανεμόσκαλα¨ και περιμένει την βροχή που υπόσχεται η ¨Πλύστρα¨ του ουρανού.
Αφήνει τους ήχους του καλοκαιριού να μπουν στα τραγούδια, να φωτίσουν τα βράδια των γιορτινών συναντήσεων.
Να μιλήσουν οι ιστορίες των κομματιών του που αφηγούνται την χαρά, το μυστήριο της ζωής και της αλήθειας. Αυτής που δεν υπάρχει μόνο στα τραγούδια αλλά και γύρω μας …
Προπώληση εισιτηρίων από Τετάρτη 23 Μαίου.
Εισιτήριο προπώλησης: 10€