Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τρίφωνο 03.09.2011


Άλσος Βεϊκου - Αθήνα


Τρίφωνο

Το Τρίφωνο, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας για αυτό το καλοκαίρι δυο διαφορετικά προγράμματα .
Ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ με τίτλο « Τα Τζιτζίκια του Χειμώνα », που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το δισκογραφημένο ρεπερτόριο τους, καθώς και από το σύνολο της Ελληνικής δισκογραφίας, ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με ηχοχρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή.
Και ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα με ένα μουσικό αφιέρωμα - με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του - στον Νίκο Γκάτσο, έναν από τους κορυφαίους ποιητές μας, που σφράγισε με το λόγο του μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού.

Πυξ Λαξ 06.08.2011


Αθλητικό Κέντρο - Καρπενήσι
Online αγορά:
http://www.tickethouse.gr



Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ επανενώθηκαν! Με μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά, μουσική παραγωγή που αποτελεί το μουσικό γεγονός του 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να μας προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία!


Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα που δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους και το 2011 θα δώσουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς που την εμπιστεύτηκε στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 – 2003). Πριν περίπου ένα χρόνο, άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά και εκεί γύρω στο Πάσχα του 2010 την μοιράστηκαν και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.

Δυστυχώς, όμως, ο Μάνος δεν θα είναι κοντά μας για να δει το δημιούργημά του ξανά στη σκηνή, να βάζει φωτιές με τις θρυλικές μουσικές του! Γι’ αυτό, οι συναυλίες αυτές θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του.
Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα.
Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ το καλοκαίρι για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!
Με το Μάνο Ξυδούς να δίνει το ρυθμό
Ει μαν...κοίτα μπροστά!


Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Dream Theater + Fates Warning 02.08.2011


Terra Vibe Park - Μαλακάσα
Τιμή:
35
Προπώληση:
TicketHouse, MusicLand
Online αγορά:
http://www.ticketpro.gr



Dream Theater + Fates Warning

Οι στυλοβάτες του progressive/ rock metal, Dream Theater, έρχονται στην Ελλάδα την Τρίτη 2 Αυγούστου, στο θέατρο του TerraVibe Park και θα χαρίσουν στο ελληνικό κοινό μοναδικές στιγμές, επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια και θερμή, σχέση του μαζί του.

Οι Fates Warning opening act στη συναυλία των Dream Theater!
Οι Fates Warning, πρωτοπόροι της progressive metal, έρχονται ξανά στην Ελλάδα! Ξεκίνησαν στις αρχές του 1980 παίζοντας κλασικούς metal ήχους. Σχεδόν 30 χρόνια μετά την ίδρυση του συγκροτήματος και πολλαπλές αλλαγές του αρχικού lineup, οι Fates Warning έχουν κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ, και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες κυρίως στην Aμερική, αλλά και στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα πρωτοήρθαν το 1990, δίνοντας 2 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το 1995 περιόδευσαν με τους Dream Theater στην Ευρώπη, χωρίς όμως να κάνουν σταθμό στην Ελλάδα. Φέτος, τα συγκροτήματα θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του ΤerraVibe Park!


Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Dream Theater, με opening act τους Fates Warning, συνεχίζεται.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 35 €
Τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366

Θεσσαλονίκη
Music Land
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

7η Rock Συνάντηση Κιάτου 29.07.2011 21.00


Ανοικτό Θέατρο Τραγάνας - Κιάτο



Για μια ακόμη χρονιά επιμένουμε Κορινθιακά! Στηριζόμενοι στα τοπικά συγκροτήματα που καλύπτουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης μουσικής (rock, pop, blues, hip-hop, reggae, jazz, metal κ.α) όπως και σε συλλόγους, φορείς και ομάδες ανθρώπων που προβάλλουν τις δραστηριότητές τους. Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε έκθεση fanzines σε συνεργασία με το FANZINESNET, επίσης για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη street skate σε συνεργασία με την FROZEN WAVE – ELEMENT (εταιρεία που ειδικεύεται στο χώρο του skating) και πολλές άλλες θεματικές ενότητες όπως έκθεση φωτογραφίας – εικαστικών – χειροτεχνημάτων, graffiti κ.α .
Σημαντική είναι η συμβολή του Δήμου Σικυωνίων στην διατήρηση αυτού του θεσμού όπως και των τοπικών επιχειρήσεων όλα αυτά τα χρόνια.
Σας προσκαλούμε στις 29/30/31 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Γ. Γιαννόπουλος (Τραγάνα) και στις 6 Αυγούστου στην παραλία Κιάτου για να απολαύσουμε από κοινού τέσσερις όμορφες βραδιές με ελεύθερη είσοδο.

Μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε την πόλη του Κιάτου που παρέχει όλες τις προϋποθέσεις (όμορφη παραλία, ταβερνάκια, club’s, ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες) εύκολη πρόσβαση στο ανοιχτό θέατρο μόλις 2 χλμ από το κέντρο της πόλης, όπως και στη παραλία όπου θα γίνει το Beach party!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλα τα συγκροτήματα και τους φορείς που συμμετέχουν, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. τις τοπικές επιχειρήσεις , φυσικά το δήμο Σικυωνίων – Στυμφαλίας – Φενεού, την ομάδα υποστήριξης R.S.K. και όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο και μας δίνεται ώθηση για να συνεχίζουμε…

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site : www.rocksinantisikiatou.gr για περισσότερα νέα γύρω από την R.S.K. όπως και στο myspace και facebook.
*ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ από χέρι σε χέρι σε περιορισμένα αντίτυπα το βιβλίο “ROCK made in KIATO 1966-2004 ½ “ και σε cd “LIVE at Rock Sinantisi Kiatou”.

Τόπος εγκλήματος :
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ

PUSSY KINGS.(Garage / Punk) Νεμέα
ΜΕΘΕΞΗ.(Ελληνόφωνο rock) Κιάτο - Σούλι.
GROOVIN BLUE BAND.(Classic rock–blues) Νεμέα.
ΗΧΟΓΟΝΙΣΤΕΣ.(Hip-Hop) Κιάτο.

30 ΙΟΥΛΙΟΥ

BROTHERS IN PLUGS.(Rock/ Alternative)Αθήνα.
AQUA BARONS. (Surf rocabilly–garage)Λέχαιο.
GROUP THERAPY.(Ελληνόφωνο-Αγγλόφωνο rock)Κόρινθος.
MYSTERY TRAIN.(Ελληνόφωνο rock)Λουτράκι.

31 ΙΟΥΛΙΟΥ *metal 2 night*

ROTTING CHRIST.
VIET NOW.(New metal)Κόρινθος.
EXARSIS.(Thrash metal)Κιάτο.
WEATHERS.(Down tempo-rock-southern rock)Κόρινθος.

ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BEACH PARTY (παραλία Κιάτου) ώρα έναρξης: 8:00μ.μ. (Με το ηλιοβασίλεμα….)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

VRASTA RASTA. (Pop,rock,reggae) Κιάτο-Βραχάτι-Κόρινθος.
ΕΛΕΥΣΗ.(Hip-Hop)Κιάτο.
STRAWBERRY STREET.(Alternative,pop,rock)Κόρινθος-Αθήνα.
Και τα μυαλά στα βότσαλα…

Τάνια Τσανακλίδου 26.07.2011 21.30


Άλσος Βεϊκου - Αθήνα
Τιμή:
12
Online αγορά:
http://www.ticketservices.gr


Τάνια Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της, “βγαίνει” στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία στις 11 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

“Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω.

Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο. Η παράσταση αυτή έχει τη λογική του δρόμου , τη χαρά του απρόσμενου , την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική τρέλα.

Ποιοι είμαστε εμείς ? Έξη κορυφαίοι μουσικοί , αγαπημένοι μου φίλοι ο Αντώνης Ανδρέου(τρομπόνι) , ο Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς , κρουστά) , ο Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο , ακορντεόν) , η Ίρις Λουκά ( βιολί) , ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα) και ο Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν).Μαζί μας ο Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία) , ο Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί) και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι) που πάντα ήθελε να ναι μαζί μας.”


Καλή αντάμωση
Τάνια


Προπώληση Εισιτηρίων: Ταμεία Άλσους Βείκου, Πνευματικό Κέντρο Δημαρχείου Γαλατσίου
Προπώληση Εισιτηρίων Online: www.ticketservices.gr
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης 29.07.2011


Αγία Γαλήνη - Ρέθυμνο


Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Η ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ, ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΘΑ ΖΗΣΕΙ ...ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23-29/7 "ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ 2011", ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ LIVE ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ...

ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "The Vamps"

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ...

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΤΑΜΕΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας 26.07.2011


Βεάκειο Θέατρο - Πειραιάς
Τιμή:
18


Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας θα μας συντροφέψουν και φέτος!
Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε και αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι και το 2011 οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα μας αγκαλιάσουν με τις κρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Με αφετηρία το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα ξεκινούν μία προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις 2011 Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδος.

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Έχουν συνθέσει πάρα πολλά τραγούδια, απλά και πιο περίπλοκα, «... ένα απλό τραγούδι είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το σύνθετο...μερικές φορές μάλιστα το απλό είναι πιο δύσκολο από το σύνθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή το απλό πρέπει να είναι απόλυτα αληθινό και πηγαίο. Δεν φέρει άλλα όπλα, παρά μόνο την αθωότητα και την αλήθεια του...», σχολιάζει ο Πάνος και ο Χάρης συμπληρώνει σε περσινή τους συνέντευξη στο Δίφωνο «...το απλό είναι διάφανο. Δεν θέλει να κρύψει ούτε να κρυφτεί από τίποτα. Εμείς ασχοληθήκαμε κατά κόρο και με τα δύο είδη...».

Με φωνές που αλληλοσυμπληρώνονται, στίχους άλλοτε ευαίσθητους και ερωτικούς, άλλοτε καυστικά κοινωνικούς και πάντα επίκαιρους, τα τραγούδια τους μοιάζουν να γράφτηκαν χθες. Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης… Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… Don't worry be happy...Γέλα πουλί μου....

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες θα μας ταξιδέψουν τις καλοκαιρινές βραδιές, ξυπνώντας μας τα πιο ουσιαστικά συναισθήματα!


Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Γιορτές Της Γης 15.07.2011 21.30


Βλάστη - Βλάστη



Γιορτές Της Γης

Γιορτές της Γης:
Μια χαραμάδα ελπίδας στο δύσκολο καλοκαίρι

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι το φετινό. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Με την καλοκαιρινή πανσέληνο στο αποκορύφωμά της, 14 - 17 Ιουλίου, θα ζήσουμε και πάλι μαζί ένα διαφορετικό τετραήμερο στη φύση, θα ζωντανέψουμε και πάλι την ελεύθερη κοινότητά μας, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε ξέφρενα. Εκεί, στο πανέμορφο, αλλά και τόσο φιλόξενο, φυσικό τοπίο της Βλάστης του Δήμου Εορδαίας. Στις Γιορτές της Γης, το εναλλακτικό φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί ως η «άλλη πρόταση» του καλοκαιριού κατορθώνοντας να "τραβήξει" τα βλέμματα όλων όσων αναζητούν το διαφορετικό.
Με συναυλίες, ελεύθερο κάμπινγκ αλλά και πολλές ακόμα παράλληλες δραστηριότητες που περιγράφονται στην συνέχεια.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011
21.30 Μακεδονική Φανφάρα. Η βαλκανική μπάντα χάλκινων πνευστών από την Θεσσαλονίκη με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει εύθυμες μελωδίες και ρυθμούς, εμπλουτισμένους με ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό - βαλκανικό ηχόχρωμα.
23.30 Χειμερινοί Κολυμβητές. Το ανατρεπτικό συγκρότημα που πετυχαίνει κάθε εμφάνισή του να είναι μοναδική χάρις στις παρεμβάσεις και τα σχόλια του Αργύρη Μπακιρτζή.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011
21.30 Romengo Gypsy Band from Hungary. Μια αληθινή κατάθεση ζωτικότητας και δυναμισμού από ένα από τα αυθεντικότερα και εκφραστικότερα συγκροτήματα της ανατολικοευρωπαϊκής τσιγγάνικης μουσικής.
23.30 Kottarashky Live Band Minimalist Ethno-Electronica from Bulgaria. Όταν η παραδοσιακή περίτεχνη μουσική της βαλκανικής υπαίθρου συνομιλεί με την λιτή και σκληρή καινούργια μουσική των αστικών κέντρων δημιουργεί νέα γοητευτικά ηχητικά τοπία.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011
21.30 Χαΐνηδες. Με το γνωστό χαρακτηριστικό τους τρόπο, που επιτρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά τόσο η μυσταγωγία και η γλύκα του παραμυθιού όσο και η δυναμική του διονυσιακού γλεντιού, θα παρουσιάσουν υλικό από την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά, αλλά και τραγούδια-σταθμούς στη μέχρι τώρα πορεία τους.
23.30 KAL Urban Gypsy Beats from Belgrad. Η μουσική τους χαρακτηρίστηκε ως «τσιγγάνικη σόουλ» και «βαλκανικό μπλουζ», οι ίδιοι προτιμούν το αινιγματικό «rock'n'roma».

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011
21.30 Opa Cupa Brass Band from Italy. Μια πρόσκληση για χορό, από τους τσιγγάνους της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
23.30 Vodka Rag. Η μουσική κολεκτίβα από τη Μυτιλήνη που συνδυάζει την μουσική Ska με τις μελωδίες των Βαλκανίων και τα θλιβερά βαλς πλανόδιων μουσικών χρωματισμένα με παραμορφωμένες κιθάρες.

και ακόμη...
Ο Βασίλης Βασιλάτος & τo "Percussion Part" των "Ιστοριών για Κρουστά" σε καθημερινά σεμινάρια κρουστών (11.30 στο κάμπινγκ), happenings και επιδείξεις.
Απρόοπτες μεσημεριανές συναυλίες στο κάμπινγκ.
Συζητήσεις και σεμινάρια, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, παζάρι βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνιών, παιδότοπος, παρουσιάσεις της δράσης Περιβαλλοντικών Οργανώσεων και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011
19:00 Παλιάτσοι και κλόουν στην πλατεία, (παιχνίδι και γνωριμία με τα παιδιά) στην Κεντρική Πλατεία της Βλάστης.
20:30 Η Μεγάλη Βόλτα στο Δάσος - Ο Τάκης ο πειραματάκης και η Κική η σκεπτική σε περιπέτειες! Ένα οικολογικό παραμύθι γεμάτο πειράματα που συνδυάζει την επιστήμη με την αφήγηση. Στο Παρθεναγωγείο.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011
11:00 Φτιάχνουμε τον παιδότοπο μας… Κατασκευές με υλικά του δάσους και πυλό, στο κάμπινγκ.
13.00 Μουσικό παιχνίδι στο κάμπινγκ.
13.00 Εργαστήρι ζογκλερικών και ισορροπιών, για μικρούς και μεγάλους, από την ομάδα X-SALTIBAGOS, στο κάμπινγκ.
17:00 Εργαστήρι κατασκευής γαντόκουκλας με χαρτί και ύφασμα, από την ομάδα 3 λαλούν και 2 χοροπηδούν στο Παρθεναγωγείο.
18:30 Περιβαλλοντικό παιχνίδι από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία στον Παιδότοπο.
20:00 Εκπαιδευτική δραστηριότητα από την Ομάδα Προσβασιμότητας Α.Π.Θ. στον Παιδότοπο.
20.30 Don't worry be happy, παράσταση τσίρκου με την ενεργή συμμετοχή του κοινού (διάρκεια 40’), από την ομάδα X-SALTIBAGOS, στον χώρο του φεστιβάλ.
21.00 Το μαντρί κι εγώ, κουκλοθεατρική παράσταση, από την ομάδα 3 λαλούν και 2 χοροπηδούν, στον χώρο του φεστιβάλ.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011
11.00 Αναζητώντας τα ίχνη… (περίπατος στο δάσος, ξεκινώντας από το κάμπινγκ), με την Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ.
13.00 Εργαστήρι κατασκευής αχυρόκουκλας από την ομάδα 3 λαλούν και 2 χοροπηδούν, το Σάββατο 16/7, στις 1 το μεσημέρι, στο κάμπινγκ.
18:00 Περιβαλλοντικό παιχνίδι από την οργάνωση Δράση για την Άγρια Ζωή, στον Παιδότοπο.
20:30 Μια φορά και ένα καιρό ένα κομμάτι έλειπε, παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα X-SALTIBAGOS στο Παρθεναγωγείο.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011
11.00 Κατασκευή χάρτινων ανεμόμυλων και οικολογικά παιχίδια … στο κάμπινγκ
19:00 Αφήγηση παραμυθιών, από την Αναστασία Μπούρμπου, μέλος της ομάδας X-SALTIBAGOS στο Παρθεναγωγείο.
20:00 Παιδική κουκλοθεατρική παράσταση από την ομάδα «3 λαλούν και 2 χοροπηδούν», στο Παρθεναγωγείο.

Και όλα αυτά, φέτος, με ακόμα πιο φτηνό εισιτήριο (10 ευρώ το ημερήσιο, 18 ευρώ το διήμερο και 30 για όλο το τετραήμερο), που περιλαμβάνει και το κάμπινγκ. Επιβεβαιώνουμε στην πράξη τον αντιεμπορευματικό χαρακτήρα των Γιορτών της Γης και αποτελούμε επιπλέον μια εναλλακτική πρόταση διακοπών - απάντηση στην οικονομική κρίση.


ΙNFO: Περισσότερες πληροφορίες: www.oikotopia.gr


Οι Γιορτές της Γης διοργανώνονται από τον Δήμο Εορδαίας / Τοπική Κοινότητα Βλάστης με την συνδρομή της Εταιρείας Περιβαλλοντικής Έρευνας και Ενημέρωσης ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ.

Big Bubble 14.07.2011


Lazy Club - Αθήνα, Βριλήσσια
Τιμή:
10




"THE BIG BUBBLE" ζωντανά στο LAZY! Δυνατό ξένο και ελληνικό Rock, σε μια βραδιά ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ. Από τον DIO στους JOURNEY και στους WHITESNAKE... Από τους PINK FLOYD στο ΒΑΣΙΛΗ και στον ΠΑΥΛΟ...



Nάσια Steen: φωνη, Γιώργος Μάνος: κιθάρα, Γιώργος Χατζηανδρέου: κιθάρα
Παναγιώτης Γαλάτσης: μπάσο, Χρήστος Χάρης: πλήκτρα, Γιάννης Ταράσης: ντραμς.

Φοίβος Δεληβοριάς & Baby Guru 14.07.2011 20.00



Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς - Αθήνα



Φοίβος Δεληβοριάς & Baby Guru

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, τον μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο καταλαμβάνουν το θέατρο Ρεματιάς για να παρουσιάσουν με απρόσμενο τρόπο παλιότερα τραγούδια του Φοίβου, μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές, ενώ δε θα λείψουν και τα νέα τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο, «Ο Αόρατος Άνθρωπος» (2010, Inner Ear). Μία ανατρεπτική βραδιά που κυμαίνεται από κλασσικές επιτυχίες του έλληνα δημιουργού μέχρι νέες συνθέσεις με επιρροές από τη τζαζ μέχρι τη ροκ.Τη βραδιά κλείνουν οι Baby Guru, που με το ομώνυμο ντεμπούτο τους (κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την Inner Ear), βρέθηκαν ανάμεσα στις καλύτερες νέες ελληνικές μπάντες της χρονιάς, προακλώντας αίσθηση με τον ήχο τους- μία μείξη από Krautrock, garage punk και στοιχεία από αναλογική electronica αλλά και πειραματικά κρουστά της Αφρικής.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς

Thievery Corporation 14.07.2011


Θέατρο Λυκαβηττού - Αθήνα

Προπώληση:
Metropolis, Public, TicketHouse
Online αγορά:
http://www.ticketservices.gr



Thievery Corporation

Η Onstage και η Stereomatic παρουσιάζουν στις 14 Ιουλίου στο Λυκαβηττό, τους μοναδικούς Thievery Corporation!

Οι συστάσεις περιττεύουν, αφού το αχτύπητο δίδυμο των Rob Garza και Eric Hilton αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού ενώ, σε κάθε επίσκεψη τους στη χώρα μας, δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας live μπάντας του πλανήτη!
Τους γνωρίσαμε το 1997, όταν οι Thievery κυκλοφόρησαν το ''Sounds from the Thievery hi-fi'', ένα πρωτοποριακό άλμπουμ στο οποίο οι δύο μουσικοί ανεμίγνυαν με φοβερή μαεστρία latin, bossanova, downtempo electro και breakbeat ήχους, προσθέτοντας αιθέρια γυναικεία φωνητικά αλλά και εκφραστικές ρίμες από mc's. Κάπως έτσι καθιερώθηκε το πασίγνωστο πια chill out ή lounge είδος μουσικής.
Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Το 2000 κυκλοφορούν το “The Mirror Conspiracy’’ και το 2002 το “The Richest Man in Babylon’’, έχοντας βγάλει μέχρι τώρα συνολικά 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ και αμέτρητα singles. Επίσης, σε κομμάτια όπως τα "Amerimacka" και "Revolution Solution" καταγράφουν τις πολιτικές τους θέσεις ενάντια στον πόλεμο και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Οι Thievery Corporation εξερευνούν ξένες κουλτούρες με ορθάνοιχτα μάτια και ηχογραφούν τραγούδια που διηγούνται ιστορίες για έναν καλύτερο κόσμο.
Αυτό θα κάνουν και στις 14 Ιουλίου στο Λυκαβηττό και μια ημέρα πριν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές τους και το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους με τίτλο Culture of Fear. Θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου με όλους, τους αγαπημένους ήχους από το παρελθόν, να βρίσκουν θέση κι εδώ.
Thievery Corporation - Ένα φαντασμογορικό show ήχου με visual art, 14 μουσικοί επί σκηνής, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, δυνατοί στίχοι, βραζιλιάνικη bossa nova, τζαμαϊκανή reggae, ήχοι και ρυθμοί Ινδίας και Μέσης Ανατολής και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν. Αυτοί είναι μόνο μερικoί από τους λόγους που θα μας κρατήσουν εκεί... Until ‘next’ morning!

www.thieverycorporation.com
www.eslmusic.com
www. myspace.com/thieverycorporation

Μάνος Λοίζος - Σε ψάχνω (Ανέκδοτη ηχογράφηση)





οι αναγνωστες της μουσικης εφημεριδας ''ΗΧΟΡΑΜΑ΄΄και οι ακροατες του ραδιο θηβα 97.5 ψηφισαν
το τραγουδι της εβδομαδας.
hxoramamusicnews.blogspot.com
email radiothiva@yahoo.gr

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς 13.07.2011


Θέατρο Σάρα - Μαρκόπουλο



Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς επισκέπτονται και πάλι τους φίλους τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το εκρηκτικό δίδυμο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, αποφάσισε και φέτος να μας χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές με ένα πρόγραμα που περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Προσωπικές τους επιτυχίες, αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία, διασκευασμένα πάντα με τον δικό τους τρόπο, καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους, μιας και οι δύο αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας τις καινούργιες δουλειές τους.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις συναυλίες τους ξέρουν ότι πρόκειται για ένα ατελείωτο πάρτυ. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι πρώτες νότες, οι δύο καλλιτέχνες δεν σταματούν να εκπλήσσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους, τις μουσικές τους επιλογές και με την ενέργεια που έχουν στη σκηνή, παρασύροντας τους πάντες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ερμηνεύουν ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και τραγούδια από την ελληνική και ξένη electro και dance σκηνή, που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε χορέψει.

“Θέλω τόσο να σε δω”, “Πιάσε με”, “Μια φορά”, “Το σ' αγαπώ”, “Χωρίς εσένα”, “Στο ίδιο βαγόνι”, “Comme ci comme ca”, “Άσε με”, “Θάλασσα”, είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες τους που θα μας κάνουν να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους καθώς και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80' s και 90' s, συμπληρώνουν την πιο απολαυστική μουσική εμπειρία του καλοκαιριού!

Πυξ Λαξ 13.07.2011


O.A.K.A. - Αθήνα



Πυξ Λαξ

Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Γιώργος Νταλάρας, Μιχάλης Τζουγανάκης, Μελίνα Ασλανίδου 12.07.2011


Βεάκειο Θέατρο - Πειραιάς



Γιώργος Νταλάρας, Μιχάλης Τζουγανάκης, Μελίνα Ασλανίδου

Ο Γιώργος Νταλάρας αποδεχόμενος την πρόταση του ΚΕΘΕΑ Νόστος προσφέρει μια μοναδική συναυλία για τους σκοπούς στο Θέατρο Βεάκειο στις 12 Ιουλίου.

Μαζί του στη σκηνή ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η Μελίνα Ασλανίδου. Θα παρουσιάσουν στην Αθήνα το πρόγραμμα της πολύ πετυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας, με τραγούδια σταθμούς και με νέες ενορχηστρώσεις.

Μαζί τους στη σκηνή 12 σολίστες μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους. Είναι οι: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρες), Δημήτρης Κωστόπουλος (πλήκτρα), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Ντάσσο Κούρτη (ακορντεόν), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Ανδρέας Παπάς και Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Γιώργος Σκορδαλός (λύρα). Μπουζούκι παίζουν ο Γιώργος Μάτσικας και ο Νίκος Μέρμηγκας.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.


Ο σχεδιασμός του ήχου είναι του Παντελή Γιατζιτζόγλου σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΕΘΕΑ - ΝΟΣΤΟΣ στο συνημμένο δ.τύπου και στη διεύθυνση http://www.kethea-nostos.gr/

Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης


11.07.2011 21.30

Παμπελοποννησιακό Στάδιο - Πάτρα

Προπώληση:
Discover-Παπασωτηρίου, Musical, Α.Καραμούζης & Σία


Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης

Η πιο δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα ξεκινάει το οδοιπορικό της.
Δημήτρης Μητροπάνος , Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης για πρώτη φορά μαζί!

Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα ήταν ορατή, έτσι οι δύο καλλιτέχνες δισκογραφικά τουλάχιστον συναντήθηκαν σε ένα ντουέτο που ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τον Δημήτρη Μπάση και οι δύο έχουν να θυμηθούν πολλές και εξαιρετικά επιτυχημένες στιγμές.
Το φετινό καλοκαίρι όμως κατάφεραν να πετύχουν την απαρτία, και με εξαιρετική διάθεση και οι τρεις βρίσκονται στις τελικές πρόβες του προγράμματος τους..

Ο Δημήτρης Μητροπάνος - που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό - καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.
Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.
Αυτά όμως συνοδεύουν την μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο.

Η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική ,και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας. Εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα ,απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στο κοινό.
Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει εννεαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς, υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννη Παπαζαχαριάκη.


Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου 2011 στα:

DISCOVER – ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΤΡΕΩΣ 30
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 624916

MUSICAL
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 620222

Α. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ & ΣΙΑ
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 92
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 274726

Σωκράτης Μάλαμας 11.07.2011


Θέατρο Λυκαβηττού - Αθήνα

Προπώληση:
Public, Ιανός
Online αγορά:
http://www.ticketservices.gr


Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει και πάλι τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες και δίνει το πρώτο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Στην πολύχρονη καριέρα του, ανεβαίνει για την πρώτη προσωπική συναυλία του στο ιστορικό αυτό θέατρο της Αθήνας έχοντας γύρω του τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε live, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του. Ένα κοινό που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά. Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με την μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική. Δεν χάνει ποτέ ωστόσο το ήθος και το προσωπικό του στίγμα, τόσο στα live όσο και στην δισκογραφία του. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ'αυτά που θα ακούσουμε στον Λυκαβηττό, δίπλα σ'αυτά από τους πρώτους του δίσκους, τις “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, τα “Παραμύθια”, τον “Κύκλο” και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.
Οι καλοκαιρινές νύχτες θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια “όπως παλιά” και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του.
Στις 29 Ιουνίου συναντιόμαστε όλοι στο Θέατρο του Λυκαβηττού.


Info:

Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης
Επιμέλεια στησίματος ήχου / Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής
Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

Μαζί του:
Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι

Σαββέρια Μαργιολά / τραγούδι (στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη)
Κλέων Αντωνίου / ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης / νέι, κιθάρα
Κυριάκος Ταπάκης / μπουζούκι, λαούτο
Δαμιανός Dudu / βιολί (στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη)


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20 € (15 € ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ)

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τετάρτη 1 Ιουνίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Public, Iανός και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Schoolwave 2011 10.07.2011


Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου - Aθήνα



Schoolwave 2011

Το Schoolwave 2011 έρχεται! Μόλις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 21 μαθητικών συγκροτημάτων που θα παίξουν στο 7ο Schoolwave (8-9-10 Ιουλίου), το φεστιβάλ που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Schooligans, σε συνεργασία με τη Spicy Entertainment.

Τα 21 συγκροτήματα επιλέχτηκαν (μέσω demo και ακροάσεων) από ένα σύνολο 188 συγκροτημάτων που δήλωσαν συμμετοχή. Οι live ακροάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 18-19 Απριλίου στο στούντιο Sierra. «Δεν έχουμε ξαναπαίξει με τόσο καλό ήχο!» ήταν το σχόλιο των περισσοτέρων παιδιών.
Την επιλογή των συγκροτημάτων έκαναν ο Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), ο Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης), ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Βασιλικός (Raining Pleasure), ο Σάκης (Rotting Christ), ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans) και ο Φοίβος Δεληβοριάς (συνθέτης, στιχουργός).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, που ήταν φέτος το νέο μέλος της επιτροπής, δήλωσε αμέσως μετά τις ακροάσεις: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις πώς πρωτοχτυπάει η δημιουργία ένα νέο άνθρωπο. Βλέπεις τη βία, το δυναμισμό, την ένταση, όλα αυτά τα πρωτογενή στοιχεία που βγαίνουν από μέσα του, τα οποία αργότερα και να θέλεις δεν μπορείς να τα σκηνοθετήσεις».
Τα 21 συγκροτήματα του Schoolwave 2011 εκπροσωπούν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής (pop, rock, punk, ska-punk, metal, stoner, alternative, blues, jazz, funk, grunge, rock ‘n’ roll, …) και προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Μαζί με τα μαθητικά συγκροτήματα που θα προσκληθούν από την Ευρώπη και τους τρεις μεγάλους guests που θα παίζουν στο τέλος κάθε βραδιάς, θα αποτελέσουν το μουσικό μέρος του φετινού Schoolwave.
Όπως κάθε χρόνο, παράλληλα με τη μουσική, θα φιλοξενηθούν και άλλες εκδηλώσεις όπως BMX, Paintball, Skate, Graffiti, Breakdance κ.α.

Φέτος το Schoolwave αλλάζει χώρο. Θα πραγματοποιηθεί 8-9-10 Ιουλίου σε ένα ιδιαίτερα «καλοκαιρινό χώρο» στη Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα τη Μαρίνα Φαλήρου. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το τραμ όσο και από τα λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Τα 21 μαθητικά συγκροτήματα είναι τα εξής:

1. Ανεπίσημοι (Hip-Hop) - ΑΘΗΝΑ
2. Barakiti Ska Band (Ska Punk) - ΑΘΗΝΑ (Άλιμος)
3. Bloodbrothers (Thrash/ Progressive Metal) - ΑΘΗΝΑ (Πετρούπολη)
4. Bombing The Avenue (Alternative / Indie) - ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
5. C' Est La Vie (Alternative-Funk Rock) - ΒΕΡΟΙΑ
6. Chick N' Blues (Blues Rock) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
7. Chinese Basement (Noise/ Grunge) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
8. Eye Behind Regicide (Thrashcore/ Brutal Death/ Grind/ Hardcore) - ΧΑΛΚΙΔΑ
9. First Rain Of September (Pop) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
10. Progressive Soap (Experimental/ Progressive) - ΑΙΓΙΝΑ
11. Project Zeroed (Alternative/ Nu Metal) - ΑΘΗΝΑ (Παπάγου)
12. Regret No More (Hardcore/Deathcore) - ΑΡΤΑ
13. Scapegoat (Stoner) - ΑΘΗΝΑ (Περιστέρι)
14. Shuffle Time (Blues, Jazz, Rock 'n' Roll) - ΑΘΗΝΑ (Χαλάνδρι)
15. Silence Fiction (Alternative Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κουκάκι)
16. South Korea in Vegas (Metalcore) - ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17. Tabasco Fix (Funk/ Rock) - ΚΑΒΑΛΑ
18. The Deal (Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κυψέλη)
19. The Overjoyed 32 (Punk Rock/ Alternative) - ΑΘΗΝΑ (Ν. Σμύρνη)
20. Uncensored (Punk Rock) - ΑΘΗΝΑ (Κυψέλη)
21. World Conquerrors (Stoner Metal) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Υπάρχουν όμως κάθε χρόνο και κάποιοι "παλιοί" που έρχονται να στηρίξουν το θεσμό. Έτσι στο φετινό Schoolwave (8-9-10 Ιουλίου, Πλατεία Νερού, Φάληρο) τέσσερις ξεχωριστοί καλεσμένοι θα έρθουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε βραδιά: Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), Nightstalker (9/7) και Locomondo (10/7).

4o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 15/7/2011 ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ 97.5




ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.00μμ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ''
ΕΚΘΕΣΗ ΓΚΡΑΦΙΤΥ
ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
LIVE MUSIC
ROCK-HIP HOP-METAL-ELECTRONIC MUSIC

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

MC Supernatural, Elephant Phinix, Pad Trio, Dj Booker 07.07.2011 21.30


Bios - Αθήνα



MC Supernatural, Elephant Phinix, Pad Trio, Dj Booker



Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, το ΒΙΟS και η QNQ Productions φιλοξενούν τον MC Supernatural από την Νέα Υόρκη, έναν από τους καλύτερους mcs στο freestyle και στο battle για ένα μοναδικό καλοκαιρινό hip-hop πάρτι.

Από τις πιο χαρισματικές φιγούρες της hip-hop κοινότητας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, όπως τον είδαμε και μέσα από το ντοκιμαντέρ ‘Freestyle: The Art of Rhyme’, ο αεικίνητος Νεοϋορκέζος rapper Supernatural εμφανίζεται για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα. Η αμεσότητα και η ιδιοφυΐα του στο freestyle rap είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Supernatural, o οποίος αυτοσχεδιάζει μοναδικά με τις λέξεις και πρωταγωνιστεί στα rap battles. Αξέχαστες έχουν μείνει οι ‘μάχες’ με τους MC Juice και Craig G, με τη συναισθηματική κορύφωση να φτάνει στα ύψη.

Η δισκογραφία του έχει υπάρξει εκλεκτική και γεμάτη συνεργασίες, με άλμπουμ όπως τα ‘S.P.I.T.’ (με συμμετοχές από Raekwon, B-Real, Chali 2Na κ.α.), ‘Natural Disasters’, αλλά και τη συλλογή ‘The Lost Freestyle Files’ στη Babygrande records.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος είναι ο κύριος host, αλλά και performer στο μεγαλύτερο mobile hip hop festival της Αμερικής (‘Rock the Bells’), αλλά και κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για το freestyle με τη μεγαλύτερη διάρκεια (ένα τίτλο που έχασε, όμως, στα τέλη του 2009 από τον DJ Green Arrow, ένα Νεοϋορκέζο rapper που δέχεται τον Supernatural σαν τη μεγαλύτερή του επιρροή).
Οι περιοδείες του με τον KRS-One, οι αναφορές πολλών rapper (Big Punisher, Shad, Substantial κ.α.) στο όνομα του Supernatural σε δικά τους κομμάτια, η εμφάνιση του στο ‘Pimp my Ride’ και σε video games και η συνεργασία με τους Γάλλους Assassin είναι μόνο λίγες από τις στιγμές στην καριέρα του Supernatural που επιβεβαιώνουν τη συμβολή του στην hip-hop μουσική και κουλτούρα.

Ελένη Πέτα, Παναγιώτης Μάργαρης 06.07.2011


Almaz - Αθήνα



Ελένη Πέτα, Παναγιώτης Μάργαρης

Από την Ανδαλουσία στην καρδιά της Αθήνας η διαδρομή βγάζει στα τραγούδια και τις μουσικές τους συναισθήματος και στην ομορφότερη αυλή της νυχτερινής Αθήνας.

«Σε όλη την Ανδαλουσία…όλοι μιλούν συνεχώς για duende και το αναγνωρίζουν με αλάνθαστο ένστικτο μόλις εμφανιστεί». (Federico Garcia Lorca)
Το Duende, έννοια συνυφασμένη με την κουλτούρα της Ανδαλουσίας αλλά δύσκολο να ερμηνευτεί με ακρίβεια, είναι η πηγή έμπνευσης της νέας δισκογραφικής πρότασης αλλά και της μουσικής παράστασης που παρουσιάζουν η Ελένη Πέτα σε συνεργασία με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Το Duende έχει να κάνει με το συναίσθημα, το πάθος, την ανείπωτη συγκίνηση που μπορεί να προξενήσει μία καλλιτεχνική έκφραση στο χορό, τη μουσική, το τραγούδι.

Συγκίνηση και ατμόσφαιρα μυσταγωγίας προκαλούν μέσα από το Duende η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης, επιλέγοντας να ερμηνεύσουν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Τραγούδια των Madredeus, Joan Baez, Astor Piazzolla, The Police, Amalia Rodrigues, The Kinks, Ishtar, Christophe συναντούν διαχρονικά κομμάτια της Ελληνικής τραγουδοποιίας, από την προσωπική δισκογραφία της Ελένης αλλά και Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Θάνο Μικρούτσικο.

Γνώριμες μελωδίες σε καινούριο περιβάλλον δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μοναδικό, γεμάτο εκπλήξεις μουσικό τοπίο. Ενώνονται και ταξιδεύουν σε προορισμούς γοητευτικούς, γεμάτους πολυποίκιλα φωνητικά και κιθαριστικά ηχοχρώματα με ενορχηστρωτική διάθεση τόσο σκοτεινή, όσο και φλογερή, τόσο Μεσογειακή όσο και δυτική.

Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση με τον Al Di Meola, στις 2 εμφανίσεις του στη σκηνή του Gazarte, προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις και κερδίζοντας εγκωμιαστικές κριτικές, η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης προτείνουν ένα ταξίδι στις μουσικές του κόσμου, με αίσθηση Duende. Απολαύστε τους!

Θανάσης Παπακωνσταντίνου 06.07.2011


Τόπος Τεχνών Χώρα - Λαμία



Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Και φέτος το καλοκαίρι -και σε πείσμα των καιρών- ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με μεγάλο σχήμα

«…στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια…»

Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όπως και κάποια «παραμελημένα» που… βρίσκουν τη θέση τους, θα βάλουν τα δυνατά τους στα μουσικά νυχτέρια αυτού του καλοκαιριού.
Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια.

Τραγούδι : Ματούλα Ζαμάνη

Μουσικοί:
Δημήτρης Μυστακίδης - ακουστική κιθάρα
Φώτης Σιώτας - βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι
Κώστας Παντέλης – ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Χανιώτης - μπουζούκι, τραγούδι
Μάκης Μπουκάλης – ακουστικό μπάσο
Σωτήρης Ντούβας - τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα, φλικόρνο
Γιάννης Αντωνιάδης- κλαρίνο

Ηχοληψία : Χρήστος Μέγας - Μάκης Πελοπίδας
Φωτισμός : Χρήστος Λαζαρίδης
Επιμέλεια σκηνής : Κλεάνθης Καραπιπέρης

Grinderman 06.07.2011


Terra Vibe Park - Μαλακάσα



Grinderman

Οι Grinderman έρχονται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 – Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 – TerraVibe Park, Αθήνα

www.grinderman.com
www.facebook.com/grinderman
www.myspace.com/grinderman



Τους Callas επέλεξαν οι ίδιοι οι Grinderman, για να ανοίξουν τη συναυλία τους, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο TerraVibe Park!

Πιο συγκεκριμένα, σε μια συναυλία των παιδιών στο Λονδίνο, έτυχε να τους ακούσει ο Jim Sclavunos (Grinderman) και προφανώς του άρεσαν τόσο, ώστε να τους προτείνει να γίνουν αυτοί το opening act της μιας και μοναδικής τους συναυλίας στην Αθήνα!

www.thecallas.com / info@thecallas.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θυμίζουμε ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011, συναυλία των Grinderman στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, ματαιώνεται.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης μπορούν είτε να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης και να τα εξαργυρώσουν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 34 € - Τα επόμενα εισιτήρια κοστίζουν 38 €
VIP εισιτήρια: 50 € (ανά δύο εισιτήρια παρέχεται και 1 θέση στο VIP parking)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264 880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Ζηνοβία Αρβανιτίδη, Παναγιώτης Μάργαρης : 05.07.2011 22.00


Βεάκειο Θέατρο - Πειραιάς



Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Ζηνοβία Αρβανιτίδη, Παναγιώτης Μάργαρης

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ"

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη και ο εξαίρετος κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα.... Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες κι ας είναι στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά... Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού! Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση. Μαζί τους ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες κιθαρίστες, ο Παναγιώτης Μάργαρης, συνθέτης και ενορχηστρωτής που το ταλέντο και οι εκτελεστικές του ικανότητες στην κιθάρα διακρίνονται σε κάθε παράσταση. Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης, η Ζηνοβία και ο Παναγιώτης λοιπόν υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να.. αντισταθούμε ακούγοντάς τα στους δύσκολους καιρούς, αλλά και να... ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε…

Θα βρεθούν μαζί επί σκηνής για τους σκοπούς του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ" στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 22.00.

Προπώληση εισητηρίων:

•Metropolis (Πειραιάς)
•Ταμεία Σωματείου ΑΡΓΩ: 210 4200434, 210 4210096

Ελεωνόρα Ζουγανέλη 05.07.2011 21.30


Μονή Λαζαριστών - Θεσσαλονίκη

Προπώληση:
Metropolis, Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών


Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά από δύο χρονιές sold out εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, ετοιμάζει την καλοκαιρινή της έξοδο! Ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο, με τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα, σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να μας παρασύρει.

Τα καινούρια της τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν, σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές απ’ όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.

Την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Ματί Παλαιολόγος – πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης-Τύμπανα.
Ενορχήστρωση-επιμέλεια προγράμματος : Γιώργος Ζαχαρίου

Προπώληση εισιτηρίων : Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και στο Μetropolis.
Tιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€, πόρτα 15€